Sterrenbeeld van Karim Rekik (Boogschutter)


Persoonlijkheid van Boogschutter


Naam Karim Rekik
Bekend als Voetballer
Geslacht: Man
Geboortedatum 02 december 1994
Leeftijd: 26
Sterrenbeeld Boogschutter
Chinees sterrenbeeld: Haan
Karim Rekik

Meer over Karim Rekik (Boogschutter)


Sterrenbeeld Boogschutter

Karim Rekik (Den Haag, 2 december 1994) is een Nederlands voetballer van Tunesische komaf die doorgaans als verdediger speelt. Hij tekende in juni 2017 een contract tot medio 2021 bij Hertha BSC, dat hem overnam van Olympique Marseille. Eerder speelde hij voor Manchester City, Portsmouth, Blackburn Rovers en PSV. Met laatstgenoemde werd hij in 2015 kampioen van Nederland. Rekik debuteerde in 2014 in het Nederlands elftal.


Populaire horoscopen voor Karim Rekik (Boogschutter)Bekendheden met sterrenbeeld Boogschutter
Horoscoop • Jeanette

  Jeanette

  Ervaren en bekend Medium en Paragnost. Geen informatie nodig. Alleen naam en leeftijd. Zeer sterk in o.a.Liefde, Relaties, Werk, Dieren en Overledenen


 • Svenja

  Svenja

  Krachtig Helder Voelend Lifecoach, Fotoreader, Kaartlegger, Reiki Master, Aura- en chakrahealer geeft je nieuwe energie en inzichten voor je toekomst.


 • Micheline

  Micheline

  Hoog heldervoelend paragnoste - Processing Tweelingzielen coach - Kaartleggingen tendenzen voor 2021- Traumaverwerking- HSP experte


Jouw daghoroscoop:Huidige maanfase:


Eerste kwartier

Eerste kwartier

De maan staat nu in Leeuw en is 6 dagen oud.


Kijk ook eens bij:


Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van dinsdag: Ontkenning

Is er iets dat je ontkent ? Ontkenning betekent letterlijk onkenbaar maken, niet willen kennen. Niet willen erkennen dus. Het wonderlijke doet zich voor dat wij mensen denken dat iets er niet meer is als we het ontkennen. Maar het doet wel pijn die innerlijke splitsing waarmee we dat deel van onszelf ontkennen. Ook al zijn we ons misschine niet bewust dat het zo werkt.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2021 Online Orakels