Sint FranciscusUitleg over Doreen Virtue kaart `Sint Franciscus`


Het antwoord op je vraag ligt in je hart. Deze kaart vertelt je dat je de ware verlangens van je hart kunt vertrouwen, ook al kun je nog niet helder zien hoe het zal gaan en hoe het er zal gaan uitzien. Dit is een situatie waarin je gevraagd wordt in geloof en vertrouwen je eigen weg te gaan. Wees daarbij eerlijk voor jezelf. Het universum zal ervoor zorgen dat aan je behoeften voldaan wordt. Vertrouw daarop.

Aanvullende betekenissen van Sint FranciscusDe betekenis van deze `Opgestegen meesters` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Doreen-virtue.


Dagkaart van zaterdag: Evenwicht

Als je de kaart 'Evenwicht' trekt weet dan dat evenwicht absoluut is. Als je twijfelt, weet dan dat het leven duurzaam is en dat oorzaak en gevolg alles in balans houdt. Dat kan niet anders. De mens kan in de illusie leven van zijn eigen gelijk maar de illusie reikt niet verder dan zijn benauwde blik. Als je dit soms ervaart, visualiseer dan balans in jezelf.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels