Sint FranciscusUitleg over Doreen Virtue kaart `Sint Franciscus`


Het antwoord op je vraag ligt in je hart. Deze kaart vertelt je dat je de ware verlangens van je hart kunt vertrouwen, ook al kun je nog niet helder zien hoe het zal gaan en hoe het er zal gaan uitzien. Dit is een situatie waarin je gevraagd wordt in geloof en vertrouwen je eigen weg te gaan. Wees daarbij eerlijk voor jezelf. Het universum zal ervoor zorgen dat aan je behoeften voldaan wordt. Vertrouw daarop.

Aanvullende betekenissen van Sint FranciscusDe betekenis van deze `Opgestegen meesters` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Doreen-virtue.


Dagkaart van woensdag: Rijkdom

Als je 'Rijkdom' krijgt weet dan dat het rijkdom je toekomt. En wellicht weet je dat ook wel. Rijkdom op alle gebieden wel te verstaan. Niet alleen materieel want dan is het armoede. Rijkdom is jouw vermogen, jouw capaciteit om te leven , te genieten. Rijkdom is een zijnskwaliteit. Rijkdom is de innerlijke ruimte die je voelt en de vrijheid om te zijn, en dus ook te laten zijn.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels