HinaUitleg over Doreen Virtue kaart `Hina`


Laat beperkingen achter je, en je bent vrij! Je hebt het in je macht en je hebt het recht je leven zodanig te veranderen dat je meer vrijheid kunt ervaren. Deze kaart betekent dat je ziel om meer vrijheid roept. Vooral met betrekking tot je levensdoel. Misschien is dit het goede moment voor jou om eens stil te staan en de tijd te nemen om eens goed na te denken over wat je ten diepste verlangt. Zeg ja tegen vrijheid, en het universum zal ja tegen jou zeggen.

Aanvullende betekenissen van HinaDe betekenis van deze `Opgestegen meesters` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Doreen-virtue.


Dagkaart van zondag: Evenwicht

Als je de kaart 'Evenwicht' trekt weet dan dat evenwicht absoluut is. Als je twijfelt, weet dan dat het leven duurzaam is en dat oorzaak en gevolg alles in balans houdt. Dat kan niet anders. De mens kan in de illusie leven van zijn eigen gelijk maar de illusie reikt niet verder dan zijn benauwde blik. Als je dit soms ervaart, visualiseer dan balans in jezelf.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels