HinaUitleg over Doreen Virtue kaart `Hina`


Laat beperkingen achter je, en je bent vrij! Je hebt het in je macht en je hebt het recht je leven zodanig te veranderen dat je meer vrijheid kunt ervaren. Deze kaart betekent dat je ziel om meer vrijheid roept. Vooral met betrekking tot je levensdoel. Misschien is dit het goede moment voor jou om eens stil te staan en de tijd te nemen om eens goed na te denken over wat je ten diepste verlangt. Zeg ja tegen vrijheid, en het universum zal ja tegen jou zeggen.

Aanvullende betekenissen van HinaDe betekenis van deze `Opgestegen meesters` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Doreen-virtue.


Dagkaart van donderdag: Vergeving

Als je vandaag de kaart 'vergeving' krijgt, is het tijd te vergeven. Om te beginnen kun je jezelf vergeven. Ook al komt er een stemmetje op dat zegt dat je het niet verdient. Je verdiend het wel, je hoeft jezelf niet te straffen. Vergeef jezelf en luister naar wat zich aandient. Zelfvergeving is een heel mooi moment, koester het. Je bent het waard !

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels