ApolloUitleg over Doreen Virtue kaart `Apollo`


Deze kaart zegt je je te concentreren op je kracht en je kwaliteiten. Hoe meer je je kwaliteiten en je kracht zegent en waardeert, hoe sterker je zult worden. Wanneer je je aandacht richt op je zwakheden, zullen je zwakheden groter worden. Deze kaart komt als een geheugensteuntje: het is van belang om met liefde en compassie naar jezelf (en ook naar anderen) te kijken. Maak dagelijks gebruik van positieve affirmaties om je energie en je vertrouwen te doen toenemen. Spreek positief over jezelf.

Aanvullende betekenissen van ApolloDe betekenis van deze `Opgestegen meesters` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Doreen-virtue.


Dagkaart van dinsdag: Ontkenning

Is er iets dat je ontkent ? Ontkenning betekent letterlijk onkenbaar maken, niet willen kennen. Niet willen erkennen dus. Het wonderlijke doet zich voor dat wij mensen denken dat iets er niet meer is als we het ontkennen. Maar het doet wel pijn die innerlijke splitsing waarmee we dat deel van onszelf ontkennen. Ook al zijn we ons misschine niet bewust dat het zo werkt.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels