ApolloUitleg over Doreen Virtue kaart `Apollo`


Deze kaart zegt je je te concentreren op je kracht en je kwaliteiten. Hoe meer je je kwaliteiten en je kracht zegent en waardeert, hoe sterker je zult worden. Wanneer je je aandacht richt op je zwakheden, zullen je zwakheden groter worden. Deze kaart komt als een geheugensteuntje: het is van belang om met liefde en compassie naar jezelf (en ook naar anderen) te kijken. Maak dagelijks gebruik van positieve affirmaties om je energie en je vertrouwen te doen toenemen. Spreek positief over jezelf.

Aanvullende betekenissen van ApolloDe betekenis van deze `Opgestegen meesters` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Doreen-virtue.


Dagkaart van donderdag: Vergeving

Als je vandaag de kaart 'vergeving' krijgt, is het tijd te vergeven. Om te beginnen kun je jezelf vergeven. Ook al komt er een stemmetje op dat zegt dat je het niet verdient. Je verdiend het wel, je hoeft jezelf niet te straffen. Vergeef jezelf en luister naar wat zich aandient. Zelfvergeving is een heel mooi moment, koester het. Je bent het waard !

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels