LakshmiUitleg over Doreen Virtue kaart `Lakshmi`


Deze kaart zegt je dat je gebeden over financiën gehoord en beantwoord zijn. Je hebt nu steun om nu een andere keuze te maken in je leven, in de door jou gewenste richting. Maak contact met jouw eigen vermogen tot manifestatie. Dit doe je door je te concentreren op overvloed, in plaats van je zorgen te maken over geld of andere materiele zaken. Een stroom van voorspoed steunt jou en je dierbaren.

Aanvullende betekenissen van LakshmiDe betekenis van deze `Opgestegen meesters` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Doreen-virtue.


Dagkaart van dinsdag: Liefde

Als de kaart Liefde naar jou toe komt nodigt ze je uit. Ze nodigt jou uit om deze energie in jouw handelen, spreken en denken tot uitdrukking te brengen. Als je haar voelt en je door haar laat leiden stroomt je leven als in weldadige cirkels. Duurzaam en warm. Als je het even niet meer weet stel je dan de volgende vraag; wat zou liefde doen ?

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels