LakshmiUitleg over Doreen Virtue kaart `Lakshmi`


Deze kaart zegt je dat je gebeden over financiën gehoord en beantwoord zijn. Je hebt nu steun om nu een andere keuze te maken in je leven, in de door jou gewenste richting. Maak contact met jouw eigen vermogen tot manifestatie. Dit doe je door je te concentreren op overvloed, in plaats van je zorgen te maken over geld of andere materiele zaken. Een stroom van voorspoed steunt jou en je dierbaren.

Aanvullende betekenissen van LakshmiDe betekenis van deze `Opgestegen meesters` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Doreen-virtue.


Dagkaart van vrijdag: Meesterschap

Dient 'Meesterschap' zich bij jou aan ? Meesterschap dient zich aan als je, na alles wat je geleerd meent te hebben, de behoefte krijgt om te gaan dienen. Om het geleerde in praktijk te brengen en het te onderwijzen. Dit is de volgende fase in jouw leerproces. Nu kun je op een dieper niveau gaan begrijpen wat je dacht reeds te weten.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels