Ontdek de zegening in de huidige situatieUitleg over Doreen Virtue kaart `Ontdek de zegening in de huidige situatie`


Elke situatie geeft je de gelegenheid om te leren en te groeien. Wanneer je scheldt op een situatie waarin je terecht komt, brengt dat je niet verder. Maar wanneer je de zegeningen in je huidige situatie erkent, stroomt er onmiddellijk helende energie naar je toe. Deze kaart komt bij je met de boodschap dat er een niet herkende zegening in je huidige situatie verborgen ligt. Bijvoorbeeld dat je door deze situatie iets hebt geleerd of hebt bereikt. Deze situatie lost zich uitstekend op. Weet dat alles perfect in orde is, de goddelijke orde.

Aanvullende betekenissen van Ontdek de zegening in de huidige situatieDe betekenis van deze `Opgestegen meesters` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Doreen-virtue.


Dagkaart van dinsdag: Ontkenning

Is er iets dat je ontkent ? Ontkenning betekent letterlijk onkenbaar maken, niet willen kennen. Niet willen erkennen dus. Het wonderlijke doet zich voor dat wij mensen denken dat iets er niet meer is als we het ontkennen. Maar het doet wel pijn die innerlijke splitsing waarmee we dat deel van onszelf ontkennen. Ook al zijn we ons misschine niet bewust dat het zo werkt.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels