MozesUitleg over Doreen Virtue kaart `Mozes`


Je hebt het in je macht om heel te worden en de loop van deze situatie te veranderen. Het is nu tijd voor je om je verantwoordelijkheid te nemen en op de leidersstoel te gaan zitten. Spreek open en eerlijk over je gevoelens. Neem een besluit in plaats van passief af te wachten. Geef jezelf toestemming om datgene te doen waarvan je voelt dat het juist is. Wacht niet langer, ga nu tot actie over. Wees je eigen autoriteit.

Aanvullende betekenissen van MozesDe betekenis van deze `Opgestegen meesters` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Doreen-virtue.


Dagkaart van vrijdag: Wederkerigheid

Wederkerigheid is jouw kaart vandaag. Wederkerigheid is de kosmos brede balans van geven en ontvangen; de ademhaling van het al. Het is elke uitwisseling van gedache en intentie tot activiteiten op grootse schaal. Dos kosmos dankt jou voor je bijdrage en vraagt je nog meer open te staan voor wat het leven te bieden heeft.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels