KuthumiUitleg over Doreen Virtue kaart `Kuthumi`


Deze kaart trek je om jezelf eraan te herinneren geconcentreerd te blijven op je intenties, je verlangens en je prioriteiten. Wees assertief waar het een beroep op je tijd betreft. Kom beloften aan jezelf altijd na. Houd je aan je prioriteiten. Besteed iedere dag tijd aan projecten die je na aan het hart liggen. Ontgift je eetgewoonten om je geest te helpen helder en geconcentreerd te blijven.

Aanvullende betekenissen van KuthumiDe betekenis van deze `Opgestegen meesters` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Doreen-virtue.


Dagkaart van woensdag: Rijkdom

Als je 'Rijkdom' krijgt weet dan dat het rijkdom je toekomt. En wellicht weet je dat ook wel. Rijkdom op alle gebieden wel te verstaan. Niet alleen materieel want dan is het armoede. Rijkdom is jouw vermogen, jouw capaciteit om te leven , te genieten. Rijkdom is een zijnskwaliteit. Rijkdom is de innerlijke ruimte die je voelt en de vrijheid om te zijn, en dus ook te laten zijn.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels