MelchizedekUitleg over Doreen Virtue kaart `Melchizedek`


Je bent terecht gekomen in de situatie waar je vraag over gaat, via de spirituele Wet van de Aantrekkingskracht. Je hebt bepaalde personen of situaties aangetrokken omdat zij een spiegel zijn van je gedachten, emoties en overtuigingen. Deze situatie is niet een beloning of een straf. Je hebt haar aangetrokken en dat betekent dat je haar ook weer van de hand kunt wijzen of juist versterken als je dat wilt. Je kunt deze situatie veranderen of helen door je gedachten en je denken op een hoger positief niveau te brengen. Visualiseer en gebruik affirmaties alleen over datgene wat je echt wilt.

Aanvullende betekenissen van MelchizedekDe betekenis van deze `Opgestegen meesters` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Doreen-virtue.


Dagkaart van donderdag: Vergeving

Als je vandaag de kaart 'vergeving' krijgt, is het tijd te vergeven. Om te beginnen kun je jezelf vergeven. Ook al komt er een stemmetje op dat zegt dat je het niet verdient. Je verdiend het wel, je hoeft jezelf niet te straffen. Vergeef jezelf en luister naar wat zich aandient. Zelfvergeving is een heel mooi moment, koester het. Je bent het waard !

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels