AvalokitesvaraUitleg over Doreen Virtue kaart `Avalokitesvara`


Je hebt sterke emoties rond deze situatie en je voelt je misschien verward, niet begrepen of gebruikt. Deze kaart komt naar je toe om je een weg naar vrede te wijzen, door je te vragen even stil te staan bij het gezichtspunt van de ander(en). Je hoeft het niet met hen eens te zijn. Het enige dat je nodig hebt is begrip voor de beweegredenen van een ander en compassie te hebben voor de gevoelens van een ander. Net zoals jij er mag zijn, mag die ander er ook zijn. Zoals hij is.

Aanvullende betekenissen van AvalokitesvaraDe betekenis van deze `Opgestegen meesters` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Doreen-virtue.


Dagkaart van zaterdag: Vergoeilijken

Als je 'Vergoeilijken' trekt dan is dit misschien een moment om te overwegen wat jij zoals vergoeilijkt. Is er iets in je gedrag waarvoor je geen verantwoordelijkheid wilt dragen ? Want dat is de reden waarom wij dingen vergoeilijken. Of is het een neiging die zicht meer vanbinnen afspeelt ? Let wel; innerlijke negativiteit is minstens zo destructief als uiterlijke.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels