Mahachohan RagozyUitleg over Doreen Virtue kaart `Mahachohan Ragozy`


Deze persoon of situatie waarover je een vraagt hebt, komt je een belangrijke levensles brengen. Stel jezelf de vraag: "Wat is de zegening die deze situatie me heeft gebracht?" Bij de zin van je leven hoort ook onderwijzen en onderwezen worden. Je wordt aangespoord om anderen te onderwijzen omdat je veel geleerd hebt van je ervaringen en je relaties, het is nu tijd om deze kennis aan anderen door te geven. Vergeef een vroegere leraar of lerares.

Aanvullende betekenissen van Mahachohan RagozyDe betekenis van deze `Opgestegen meesters` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Doreen-virtue.


Dagkaart van zaterdag: Impulsiviteit

Krijg je 'Impulsiviteit' ? Dan kan het zijn dat je vaak het gevoel hebt te snel gehandeld te hebben. Of net te snel je mening gaf. Het is goed om het eerste dat bij je opkomt even te toetsen. Dat kan soms met de ego-toets en soms door met je hart naar de consequenties te kijken. Je te openen voor wat er daarna komt, na de impulsieve (re)actie. Het toetsen staat je spontaniteit niet in de weg.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels