Mahachohan RagozyUitleg over Doreen Virtue kaart `Mahachohan Ragozy`


Deze persoon of situatie waarover je een vraagt hebt, komt je een belangrijke levensles brengen. Stel jezelf de vraag: "Wat is de zegening die deze situatie me heeft gebracht?" Bij de zin van je leven hoort ook onderwijzen en onderwezen worden. Je wordt aangespoord om anderen te onderwijzen omdat je veel geleerd hebt van je ervaringen en je relaties, het is nu tijd om deze kennis aan anderen door te geven. Vergeef een vroegere leraar of lerares.

Aanvullende betekenissen van Mahachohan RagozyDe betekenis van deze `Opgestegen meesters` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Doreen-virtue.


Dagkaart van woensdag: Ontkenning

Is er iets dat je ontkent ? Ontkenning betekent letterlijk onkenbaar maken, niet willen kennen. Niet willen erkennen dus. Het wonderlijke doet zich voor dat wij mensen denken dat iets er niet meer is als we het ontkennen. Maar het doet wel pijn die innerlijke splitsing waarmee we dat deel van onszelf ontkennen. Ook al zijn we ons misschine niet bewust dat het zo werkt.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels