Runesteen Wunjo


vreugde, geluk en verlichting

Algemeen


Denk eens aan de betekenis van Wunjo. Wunjo is bij de runen de bloesemdragende twijg die gezonde vruchten geeft. Als je het geduld op kunt brengen rustig af te wachten en daarnaast een positieve instelling te hebben waarbij je vast gelooft in eigen kunnen dan zul je op een bepaald moment ineens merken dat het je veel beter gaat.

Liefde


Verbruik je energie niet met ongeduld, want zonder liefde is het leven als een droge woestijn. Omdat je Wunjo trekt, ook al is het in omgekeerde legging, geeft deze rune toch aan dat geluk voor jou wel degelijk bestaat. Er wordt vertrouwen gevraagd en een beschouwende houding, het goed leren onderscheiden van licht en donker en je twijfel omzetten in rustig afwachten.

Werk


Als je Wunjo trekt, ook al is het omgekeerd, geeft deze rune vreugde en voldoening aan. Het betekent dat voor jou wel zeker ander werk of een financiele vooruitgang zijn weggelegd, maar dat jezelf de factor bent die belemmerend werkt. Denk aan de betekenis van deze rune. Wunjo is de rune van de bloesemdragende twijg die gezonde vruchten voortbrengt. Probeer zelf positiever op veranderende situaties in te spelen.

Wunjo is een positief rune-teken. Deze rune, ook wel bekend als 'wynn' symboliseert harmonie en balans. Op dit moment bevind je je in een gelukkige periode waarin gezondheid, rijkdom en geluk de boventoon voeren. De periode van problemen en hard werken ligt achter je. Je hebt jezelf helemaal gevonden waardoor voor jou het duister is geweken.


De link met tarot en astrologie


Runen kun je relateren aan andere orakels en symbolische talen zoals het tarot en de astrologie. Je trok de 'Wunjo'-rune die overeenkomsten heeft met de 'Kracht' in het tarotspel. Ook is 'Wunjo' gelinkt met het astrologische teken 'de Zon' en leeuw.


Dagkaart van maandag: Eigenzinnigheid

Trek je eigenzinnigheid ? Weet dan dat eigenzinnigheid een kwaliteit is. Let wel; teveel eigenzinnigheid laat geen ruimte voor de (mening van de) ander. Te weinig en er is onvoldoende ruimte voor het ontplooien van het zelf. Eigenzinnigheid innerlijk in balans is het volgen van je hart op onbetreden paden. Met moed en vertrouwen in het zelf als lichtbaken voor de wereld.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels