Runesteen Wunjo


vreugde, geluk en verlichting

Algemeen


Deze rune staat voor vreugde en voldoening. Ook al gaat het niet altijd even gemakkelijk, de rune Wanjo kondigt nu een nieuwe periode van vreugde aan. Vreugde die nieuwe energie geeft na een tijdlang geblokkeerd te zijn geweest. Wunjo heeft als symbool een vruchtdragende twijg. Deze twijg bloeit altijd en zorgt altijd voor voedsel voor degene die hem bezit.

Liefde


komt op je pad. Na spanning komt ontspanning. Zoals Wunjo bij de runen de bloesemdragende twijg is die vruchten voort zal brengen, zo zal het je in de liefde ook vergaan. In een bestaande relatie worden eventuele narigheden opgelost en je reltie zal zich (verder) verdiepen.

Werk


Als je een vraag hebt gesteld over werk of je financiele positie, geeft deze rune zeer positieve tendenzen aan. Wunjo is bij de runen de bloesemdragende twijg die uiteindelijk voor vruchten zorgt. Zo is het ook met je werk of financiele positie. Na moeilijke tijden heerst er vreugde over een verandering ten goede die zich zal voltrekken.

Wunjo is een positief rune-teken. Deze rune, ook wel bekend als 'wynn' symboliseert harmonie en balans. Op dit moment bevind je je in een gelukkige periode waarin gezondheid, rijkdom en geluk de boventoon voeren. De periode van problemen en hard werken ligt achter je. Je hebt jezelf helemaal gevonden waardoor voor jou het duister is geweken.


De link met tarot en astrologie


Runen kun je relateren aan andere orakels en symbolische talen zoals het tarot en de astrologie. Je trok de 'Wunjo'-rune die overeenkomsten heeft met de 'Kracht' in het tarotspel. Ook is 'Wunjo' gelinkt met het astrologische teken 'de Zon' en leeuw.


Dagkaart van zaterdag: Jaloezie

Als je vandaag 'Jaloezie' trekt, begin dan met begrip voor jezelf. Hier ligt de mogelijkheid om, als jij jaloezie kent, kennis te maken met de onderliggende gevoelens. Gevoelens van angst, angst om te veliezen. En dat een ander krijgt wat jij wil hebben. Angst om tekort te schieten misschien. Welke van de angsten ken jij ? Erken je angst en je jaloezie smelt weg !

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels