Runesteen Uruz


kracht, energie, een wilde stier

Algemeen


Positieve groei en verandering kunnen een tijdelijke overgang naar een moeilijke periode met zich meebrengen als deel van de cyclus van steeds weerkerende vernieuwing. Nieuwe energie moet de kans krijgen zich te ontplooien. Hier begint een nieuwe cyclus die beeindiging van een oude situatie aangeeft. Je moet op het moment voorzichtig zijn.

Liefde


Omdat Uruz niet alleen voor kracht, maar ook voor het verbreken van oude banden en het aangaan van nieuwe verbindingen, zal hij aangeven dat er een nieuwe liefde is. Soms lukt het om een bestaande relatie, door ervaring wijs geworden, positief te vernieuwen.

Werk


In het geval van een nieuwe liefde zul je moeten trachten je impulsen te leren beheersen zodat je, om er een langdurige relatie van te maken, je partner niet onder de voet zal lopen.

De oeros 'Uruz' stond bekend om zijn snelheid en kracht. Uruz staat daarom bekend als de rune voor de krijgers, dit vanwege de vaardigheid die benodigd is om op een oeros te jagen. Deze rune staat voor een periode van geestelijke groei, zelfbewustzijn en verandering. Het staat voor een overgangsfase die te interpreteren is als verlies maar waar juist nieuwe kansen liggen voor de toekomst. Soms is het noodzakelijk om dingen los te laten.


De link met tarot en astrologie


Runen kun je relateren aan andere orakels en symbolische talen zoals het tarot en de astrologie. Je trok de 'Uruz'-rune die overeenkomsten heeft met de 'De Hogepriesteres' in het tarotspel. Ook is 'Uruz' gelinkt met het astrologische teken 'Pluto' en stier.


Dagkaart van zondag: Aandacht

De Aandacht-kaart wil jou vertellen dat het om doseren gaat. Aandacht is een energie die wij voelen en waaraan wij van kinds af aan verslaaf kunnen zijn. Aandacht is echter bedoeld om energie te geven aan diegene die werkt aan een creatie. Met aandacht kunnen wij hem of haar op dat moment voeden.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels