Runesteen Sowelu


succes, geluk, volledigheid

Algemeen


Sowelu geeft aan dat je over voldoende energie beschikt om een goede gezondheid te waarborgen. Maar deze rune staat ook voor ongecontroleerde kracht en voor verspilling van energie. Blijf dus behoedzaam.

Liefde


Geluk in de liefde! Een emotionele liefde, maar laat je niet meeslepen want dan kan de kracht wel eens te groot zijn. Dan wordt het een allesverterende liefde. Beter is de emoties te trachten beheersen.

Werk


Sowelu geeft een krachtige impuls aan je werk en financiele mogelijkheden. Er zijn positieve ontwikkelingen. Maar dwing niet teveel en weet je tijd af te wachten, anders werkt Sowelu tegen je.

De zon, wat de betekenis is van deze rune, geeft warmte en licht en staat voor levenskracht. Gezondheid en voorspoed zijn krachten die aan sowelu worden toegeschreven. Deze rune geeft je de kans om al je mogelijkheden optimaal te kunnen gebruiken waardoor succes en zelfverwezelijking bereikt kan worden. De positieve invloed van sowelu zal je helen en dichter bij eigenheid en volledigheid brengen.


De link met tarot en astrologie


Runen kun je relateren aan andere orakels en symbolische talen zoals het tarot en de astrologie. Je trok de 'Sowelu'-rune die overeenkomsten heeft met de 'De Zon' in het tarotspel. Ook is 'Sowelu' gelinkt met het astrologische teken 'de Zon in verhoging' en zon.


Dagkaart van vrijdag: Het Masker

Als je 'het masker' keert, leg je het af. Als je je maskert kent herinner je dan dat het een prijs heeft. Als je jouw masker nog onvoldoende kent, probeer dan zicht te krijgen op die gedachten, houdingen en handelingen die de mensen om jou heen voor jou moeten winnen. Waar ben je bang op afgewezen te worden ? Realiseer je dat je daar je masker optrekt !

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels