Runesteen Thurisaz


sterkte, goed nieuws, de poort

Algemeen


Thurisaz staat voor Thors hamer en voor de poort. Er zijn bijzondere krachten aan het werk. Leer om afstand te nemen van wat er vroeger gebeurd is. Leg verband tussen je emoties en dat wat er met je aan de hand is. Alleen dan kun je goed aan je ontwikkeling werken.

Liefde


Laat het in de liefde even tot een rustfase komen. Thurisaz geeft in de liefde vaak een periode van nadenken over het verleden aan. Een evaluatie van de gevoelens. Laat het even op je afkomen en kijk dan of je zo verder wilt gaan.

Werk


Er wordt van je gevraagd na te denken over je financiele situatie en je werk. Wordt het geen tijd over een nieuwe toekomst na te denken? Zegen het verleden en leer van je fouten. Ga daarna een nieuwe uitdaging aan.

Thurisaz geeft aan dat het tijd is voor een rustpauze en raadt daarbij aan geen overhaaste beslissingen te nemen. Het staat symbool voor een poort die je door moet gaan voordat je kunt zien wat te toekomst gaat brengen. Het is tijd om even achterom te kijken en bepaalde zaken af te sluiten.


De link met tarot en astrologie


Runen kun je relateren aan andere orakels en symbolische talen zoals het tarot en de astrologie. Je trok de 'Thurisaz'-rune die overeenkomsten heeft met de 'De Keizer' in het tarotspel. Ook is 'Thurisaz' gelinkt met het astrologische teken 'Saturnus' en mars.


Dagkaart van maandag: Eigenzinnigheid

Trek je eigenzinnigheid ? Weet dan dat eigenzinnigheid een kwaliteit is. Let wel; teveel eigenzinnigheid laat geen ruimte voor de (mening van de) ander. Te weinig en er is onvoldoende ruimte voor het ontplooien van het zelf. Eigenzinnigheid innerlijk in balans is het volgen van je hart op onbetreden paden. Met moed en vertrouwen in het zelf als lichtbaken voor de wereld.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels