Runesteen Thurisaz


sterkte, goed nieuws, de poort

Algemeen


Thurisaz omgekeerdstaat voor het ontbreken van angst. Thurisaz omgekeerd geeft aan dat je niet van plan bent bij de pakken neer te zitten, maar dat je daadwerkelijk actie onderneemt om op te knappen. Deze rune waarschuwt alleen voor overhaasting. Want alles heeft zijn tijd nodig. Forceer niets en vertrouw op je intuitie.

Liefde


Enige afstand nemen is nu het beste. Je bent daadkrachtig en soms wat te voortvarend. In deze periode is het belangrijk om wat meer afstand te nemen om tot je doel te komen.

Werk


Thurisaz omgekeerd vraagt overweging van je. Tot nu toe is je daadkrachtig optreden voor je werk goed geweest. Maar nu moet er goed worden nagedacht voor er beslissingen worden genomen. Als je dat niet doet is de kans op mislukking groot.

Thurisaz geeft aan dat het tijd is voor een rustpauze en raadt daarbij aan geen overhaaste beslissingen te nemen. Het staat symbool voor een poort die je door moet gaan voordat je kunt zien wat te toekomst gaat brengen. Het is tijd om even achterom te kijken en bepaalde zaken af te sluiten.


De link met tarot en astrologie


Runen kun je relateren aan andere orakels en symbolische talen zoals het tarot en de astrologie. Je trok de 'Thurisaz'-rune die overeenkomsten heeft met de 'De Keizer' in het tarotspel. Ook is 'Thurisaz' gelinkt met het astrologische teken 'Saturnus' en mars.


Dagkaart van vrijdag: Vergeving

Als je vandaag de kaart 'vergeving' krijgt, is het tijd te vergeven. Om te beginnen kun je jezelf vergeven. Ook al komt er een stemmetje op dat zegt dat je het niet verdient. Je verdiend het wel, je hoeft jezelf niet te straffen. Vergeef jezelf en luister naar wat zich aandient. Zelfvergeving is een heel mooi moment, koester het. Je bent het waard !

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels