Oordeel, Strengheid, Zelfhaat, Armoede

Je loopt het risico om onder de invloed te vallen van zelfkritiek door slechte keuzes of aangeleerd gedrag en dit brengt de energie van schaamte met zich mee. Je kunt het altijd merken als deze ziel-afstervende vibratie er is omdat het je onbewust laat terugtrekken van anderen (en de lieflijke ondersteuning van het Universum) en je geïsoleerd raakt. Het is zeker mogelijk dat je momenteel gelooft dat de hele wereld tegen je is, dat je je wilt verstoppen, terugtrekken of alles van je weg wil duwen. Niks kan verder van de waarheid af staan! Je bent momenteel je eigen ergste vijand, aangezien het Universum nooit zal stoppen met van je te houden of je te ondersteunen. Noch zijn de mensen om je heen gestopt met van je te houden, zelfs als je verschrikkelijke fouten hebt gemaakt... Uiteindelijk zijn we daar allemaal schuldig aan bij tijd en wijle.

Jouw Goddelijke helers omringen je, houden je vast in genegenheid en onvoorwaardelijke liefde terwijl je worstelt om je zelfwaarde terug te vinden. Ze vragen je om te herinneren dat hier op Aarde zijn vergeleken kan worden met een schoolklas - je bent hier om te ontwikkelen, en dat je al doende vele fouten zal maken. Dat is een onderdeel van je leerproces en nodig voor je groei.

Je Goddelijke Helers vragen je om je hart te openen en je je eigen fouten te vergeven. Er is geen dwaling te groot noch een fout zo ernstig dat die niet vergeven kan worden. Bid voor hun om je te helpen boven je zelfkritiek uit te stijgen en terug te keren in de flow van het Universum. Neem de moeite om jezelf te zien met dezelfde liefde als waarmee zij jou zien. Stop met jezelf te veroordelen. Compenseer en verontschuldig waar nodig, en ga verder. Hun boodschap voor jou: "Leef en leer".


DIEPER OP DEZE KAARTLEGGING INGAAN ? RAADPLEEG EEN VAN ONZE CONSULENTEN !

Spiritueel consulent Leontine LEONTINE

Ervaren Medium, engelen, helderziend, bijna dood ervaring, tweelingzielen, kaarsenmagie, contact met overledenen, rituelen uitvoeren op verzoek.

Nederlandse vlag 070 7000 000 / BOX: 1978 (€ 1.50 p/m via credits)

Spiritueel consulent Margo MARGO

Ervaren Medium&Coach,Eerlijk en Oprecht,Oplossingsgericht,Gespecialiceerd in Kaartlegging** Altijd bereikbaar via Text-Consult **

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1864 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Amy AMY

ALLEEN via CHAT - (let op aktie in mijn profiel) Liefde, Heldervoelend kaartlegster, tweelingzielen, liefde, relatievragen, familie, werk.

Nederlandse vlag 070 7000 000 / BOX: 1857 (€ 3.20 p/m via credits)
Al onze consulenten »

WAT VOND JIJ VAN 'SCHAAMTE - GODDELIJKE HELERS' ? DEEL HIER JOUW ERVARING !