Schaamte - Goddelijke HelersUitleg over orakelkaart `Schaamte - Goddelijke Helers`


Je loopt het risico om onder de invloed te vallen van zelfkritiek door slechte keuzes of aangeleerd gedrag en dit brengt de energie van schaamte met zich mee. Je kunt het altijd merken als deze ziel-afstervende vibratie er is omdat het je onbewust laat terugtrekken van anderen (en de lieflijke ondersteuning van het Universum) en je geïsoleerd raakt. Het is zeker mogelijk dat je momenteel gelooft dat de hele wereld tegen je is, dat je je wilt verstoppen, terugtrekken of alles van je weg wil duwen. Niks kan verder van de waarheid af staan! Je bent momenteel je eigen ergste vijand, aangezien het Universum nooit zal stoppen met van je te houden of je te ondersteunen. Noch zijn de mensen om je heen gestopt met van je te houden, zelfs als je verschrikkelijke fouten hebt gemaakt... Uiteindelijk zijn we daar allemaal schuldig aan bij tijd en wijle. Jouw Goddelijke helers omringen je, houden je vast in genegenheid en onvoorwaardelijke liefde terwijl je worstelt om je zelfwaarde terug te vinden. Ze vragen je om te herinneren dat hier op Aarde zijn vergeleken kan worden met een schoolklas - je bent hier om te ontwikkelen, en dat je al doende vele fouten zal maken. Dat is een onderdeel van je leerproces en nodig voor je groei. Je Goddelijke Helers vragen je om je hart te openen en je je eigen fouten te vergeven. Er is geen dwaling te groot noch een fout zo ernstig dat die niet vergeven kan worden. Bid voor hun om je te helpen boven je zelfkritiek uit te stijgen en terug te keren in de flow van het Universum. Neem de moeite om jezelf te zien met dezelfde liefde als waarmee zij jou zien. Stop met jezelf te veroordelen. Compenseer en verontschuldig waar nodig, en ga verder. Hun boodschap voor jou: "Leef en leer".

De betekenis van deze `Vraag je gidsen orakel` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Wassende maan

Wassende maan

De maan staat nu in Maagd en is 11 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van zaterdag: Evenwicht

Als je de kaart 'Evenwicht' trekt weet dan dat evenwicht absoluut is. Als je twijfelt, weet dan dat het leven duurzaam is en dat oorzaak en gevolg alles in balans houdt. Dat kan niet anders. De mens kan in de illusie leven van zijn eigen gelijk maar de illusie reikt niet verder dan zijn benauwde blik. Als je dit soms ervaart, visualiseer dan balans in jezelf.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels