Balans - Goddelijke LerarenUitleg over orakelkaart `Balans - Goddelijke Leraren`


Je bent in het delicate proces om te leren hoe je op de juiste manier de balans vindt in het nemen-en-geven in je persoonlijke relaties, en dat het tijd is om te evalueren hoe het tot nu toe gaat. Geef je te veel, je boos en wrokkig achterlatend? Of hou je je in terwijl je meer kon geven, je achterlatend met schuldig en defensieve gevoelens? Je Goddelijke Leraren kunnen je helpen te leren hoe je beter in lijn kunt komen met je relaties zodat je niet teveel geeft of neemt als manier om anderen te beheersen. Ze adviseren je om eerlijk te zijn over je motivaties wanneer je met anderen te maken hebt; je weet diep in je hart wat je redenen tot interesse in hun zijn. Geef je met een onderliggende boodschap van "je staat bij me in het krijt"? Creëer je afhankelijkheid in en controle over anderen met je vriendelijkheid? Of hou je je in uit de angst dat er misbruik van je gemaakt kan worden, terwijl men maar moet raden naar je motieven en intenties? Je Goddelijke Leraren zijn in de buurt om je te helpen antwoorden te vinden op deze vragen. Ze verzekeren je liefdevol dat relaties de meest moeilijke van alle spirituele klaslokalen is en dat de lessen over zuiver geven-en-nemen de moeilijkste vaardigheden zijn om te leren. Heb compassie met jezelf terwijl je de balans zoekt met anderen. Vraag je Goddelijke Leraren om je te helpen meer bewust te worden over hoe je geeft en ontvangt in alle relaties, niet alleen de romantische soort. Hun boodschap voor jou is: "Er is geen verschil tussen het geven en ontvangen van liefde".

De betekenis van deze `Vraag je gidsen orakel` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Afnemende maan

Afnemende maan

De maan staat nu in Leeuw en is 19 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van zaterdag: Negativiteit

Als je 'Negativiteit' trekt worstel je misschien met je lagere zelf. Met dat wat je weg wenst en toch op onbewuste wijze zo'n invloed op je leven heeft. Of ken je delen van je negativiteit reeds en is het tijd voor verdieping van je inzicht. Negativiteit dient ontspannen en met mededogen tegemoet getreden te worden. Door het innerlijke oordeel worden haar gangen verborgen.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels