Ondersteuning, Medeafhankelijkheid, Manipulatie, Vrijgevigheid

Je bent in het delicate proces om te leren hoe je op de juiste manier de balans vindt in het nemen-en-geven in je persoonlijke relaties, en dat het tijd is om te evalueren hoe het tot nu toe gaat. Geef je te veel, je boos en wrokkig achterlatend? Of hou je je in terwijl je meer kon geven, je achterlatend met schuldig en defensieve gevoelens? Je Goddelijke Leraren kunnen je helpen te leren hoe je beter in lijn kunt komen met je relaties zodat je niet teveel geeft of neemt als manier om anderen te beheersen. Ze adviseren je om eerlijk te zijn over je motivaties wanneer je met anderen te maken hebt; je weet diep in je hart wat je redenen tot interesse in hun zijn.

Geef je met een onderliggende boodschap van "je staat bij me in het krijt"? Creëer je afhankelijkheid in en controle over anderen met je vriendelijkheid? Of hou je je in uit de angst dat er misbruik van je gemaakt kan worden, terwijl men maar moet raden naar je motieven en intenties? Je Goddelijke Leraren zijn in de buurt om je te helpen antwoorden te vinden op deze vragen. Ze verzekeren je liefdevol dat relaties de meest moeilijke van alle spirituele klaslokalen is en dat de lessen over zuiver geven-en-nemen de moeilijkste vaardigheden zijn om te leren.

Heb compassie met jezelf terwijl je de balans zoekt met anderen. Vraag je Goddelijke Leraren om je te helpen meer bewust te worden over hoe je geeft en ontvangt in alle relaties, niet alleen de romantische soort. Hun boodschap voor jou is: "Er is geen verschil tussen het geven en ontvangen van liefde".


DIEPER OP DEZE KAARTLEGGING INGAAN ? RAADPLEEG EEN VAN ONZE CONSULENTEN !

Spiritueel consulent Amandala AMANDALA

Graag help ik je om de juiste inzichten te krijgen zodat je op een liefdevolle positieve manier weer verder kan op je pad.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1398 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Janny JANNY

Spirituele Coach, bekend van tv. Ik ben heldervoelend en met mijn Zodiakkaarten kan ik op een specifieke vraag antwoord geven!

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1300 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Anita ANITA

Geboren helderziende en paragnost, kaartlegster, numerologie.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1439 (€ 0.90 p/m)
Al onze consulenten »

WAT VOND JIJ VAN 'BALANS - GODDELIJKE LERAREN' ? DEEL HIER JOUW ERVARING !