Onthouding - WelvaartsgidsenUitleg over orakelkaart `Onthouding - Welvaartsgidsen`


Of het nu vanwege een plotselinge verandering van situatie is of door lang gekoesterde patronen van gebrek, mogelijk merk je dat je je momenteel overbezorgd voelt met betrekking tot je financiën en veiligheid. Mogelijk maak je je zorgen dat er niet genoeg is om in je behoeftes te voorzien, dus probeer je elke euro te besparen. Mogelijke zorgen jouw angsten ervoor dat je, op de een of andere manier, onbewust anderen zoekt voor bevestiging of om je van je behoeftes te verzekeren. Het probleem met het toestaan dat deze angsten het van je overnemen is dat je onzekerheid gevoeld zal worden door anderen en dat ze afstand nemen, bang om "gebruikt" te worden voor jouw veiligheid, daarmee een spiraal creërend van nog meer onthouding. Deze spiraal van angst en gebrek droogt de "bron van welvaart" verder op. Gelukkig, jouw Welvaartsgidsen zijn hier om je te helpen om deze trilling om te draaien. Ze informeren je dat hamsteren of onthouding, in welke vorm dan ook, tegen de Goddelijke stroming van het Universum gaat, en dat het het tegenovergestelde is van wat er nodig is om welvaart te creëren. De Universele wetten van welvaart stellen dat we ontvangen wat we geven: Het Universum houdt niet in, inhouding bestaat alleen in ons hoofd. De ware oorzaak van ontbering is een indicatie dat je je hebt afgesloten van je Goddelijke Bron, wat een lage zelf-waarde veroorzaakt. Dit is de ware oorzaak van ontbering op elke gebied in het leven, of dit nu geld, comfort, veiligheid of zelfs liefde is. Om terug te keren in de flow dringen jouw Welvaartsgidsen aan om jezelf weer aan te sluiten op de Bron door vrijgevend te zijn op elke denkbare manier. Elke zuinige neiging, zelfs voor jezelf, houden je alleen maar afgesloten van de Goddelijke voorraad. Neem je zelfwaarde terug door te herkennen dat je een erfrechtelijke baby bent van het Universum - in jouw behoeftes zal met gemak voorzien worden als je je hart opent om de cadeaus van het Universum te ontvangen. Verbindt met deze stroming door te delen wat je kunt: Een glimlach, een compliment, je hulp, je tijd. De boodschap van jouw Welvaartsgidsen: "Boor de overvloed van het Universum aan door je hart te delen".

De betekenis van deze `Vraag je gidsen orakel` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Wassende maan

Wassende maan

De maan staat nu in Leeuw en is 12 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van donderdag: Negativiteit

Als je 'Negativiteit' trekt worstel je misschien met je lagere zelf. Met dat wat je weg wenst en toch op onbewuste wijze zo'n invloed op je leven heeft. Of ken je delen van je negativiteit reeds en is het tijd voor verdieping van je inzicht. Negativiteit dient ontspannen en met mededogen tegemoet getreden te worden. Door het innerlijke oordeel worden haar gangen verborgen.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels