Inhouding, Paranoia, Zuinigheid, Soberheid

Of het nu vanwege een plotselinge verandering van situatie is of door lang gekoesterde patronen van gebrek, mogelijk merk je dat je je momenteel overbezorgd voelt met betrekking tot je financiën en veiligheid. Mogelijk maak je je zorgen dat er niet genoeg is om in je behoeftes te voorzien, dus probeer je elke euro te besparen. Mogelijke zorgen jouw angsten ervoor dat je, op de een of andere manier, onbewust anderen zoekt voor bevestiging of om je van je behoeftes te verzekeren. Het probleem met het toestaan dat deze angsten het van je overnemen is dat je onzekerheid gevoeld zal worden door anderen en dat ze afstand nemen, bang om "gebruikt" te worden voor jouw veiligheid, daarmee een spiraal creërend van nog meer onthouding. Deze spiraal van angst en gebrek droogt de "bron van welvaart" verder op.

Gelukkig, jouw Welvaartsgidsen zijn hier om je te helpen om deze trilling om te draaien. Ze informeren je dat hamsteren of onthouding, in welke vorm dan ook, tegen de Goddelijke stroming van het Universum gaat, en dat het het tegenovergestelde is van wat er nodig is om welvaart te creëren. De Universele wetten van welvaart stellen dat we ontvangen wat we geven: Het Universum houdt niet in, inhouding bestaat alleen in ons hoofd. De ware oorzaak van ontbering is een indicatie dat je je hebt afgesloten van je Goddelijke Bron, wat een lage zelf-waarde veroorzaakt. Dit is de ware oorzaak van ontbering op elke gebied in het leven, of dit nu geld, comfort, veiligheid of zelfs liefde is.

Om terug te keren in de flow dringen jouw Welvaartsgidsen aan om jezelf weer aan te sluiten op de Bron door vrijgevend te zijn op elke denkbare manier. Elke zuinige neiging, zelfs voor jezelf, houden je alleen maar afgesloten van de Goddelijke voorraad. Neem je zelfwaarde terug door te herkennen dat je een erfrechtelijke baby bent van het Universum - in jouw behoeftes zal met gemak voorzien worden als je je hart opent om de cadeaus van het Universum te ontvangen. Verbindt met deze stroming door te delen wat je kunt: Een glimlach, een compliment, je hulp, je tijd. De boodschap van jouw Welvaartsgidsen: "Boor de overvloed van het Universum aan door je hart te delen".


DIEPER OP DEZE KAARTLEGGING INGAAN ? RAADPLEEG EEN VAN ONZE CONSULENTEN !

Spiritueel consulent Anita ANITA

Geboren helderziende en paragnost, kaartlegster, numerologie.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1439 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Angela ANGELA

Inzichten en rust, kaartlegster, medium, helderhorend,-wetend en ziend, healing, relatiespecialist,soulmates ,tijdsbepaling, snel en to the point.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1336 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Rivka RIVKA

Helderziend en helderhorend medium, Lenormandkaarten, antwoorden, inzichten, fotoreadings en accurate toekomstvoorspellingen!

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1291 (€ 0.90 p/m)
Al onze consulenten »

WAT VOND JIJ VAN 'ONTHOUDING - WELVAARTSGIDSEN' ? DEEL HIER JOUW ERVARING !