Conceptie, Zwangerschap, Kinderen, Geboorte

Of je nu een man of een vrouw bent, je vrouwelijke, aardse kant is in volledige bloei. De wensen, dromen en verlangens die je in je hart gedragen hebt zijn zich nu aan het nestelen in de Goddelijke baarmoeder en komen tot bloei. Als je een vrouw bent, signaleert dit een tijd van conceptie, zwangerschap en geboorte. Als je een man bent, dan is dit een tijd om je creativiteit vorm te geven in de werkelijke wereld. Als je getrouwd bent of een partner hebt, kan dit een signaal zijn dat er kinderen op komst zijn.

Wat je ook zoekt om te creëren, het is aan het gebeuren. Het lied in je hart zal zijn stem vinden; de poëzie zal uitgedragen worden. Zelfs je professionele doelen zullen een thuis te vinden om in te groeien. De Goddelijke Moeder, het vruchtbare aspect van de Goddelijke vrouwelijkheid, siert momenteel je leven, en met haar invloed komen je artistieke en creatieve uitdrukkingen tot leven. Als je je steriel, vastgelopen en te gecontroleerd hebt gevoeld, dan is zij hier om de dingen los te schudden en om je creatieve sappen te laten stromen. Geef je verstand over en laat je ziel tot leven komen in haar omarming. Ze is bij je en haar invloed is krachtig. Haar boodschap: "Nieuw leven is onderweg".


DIEPER OP DEZE KAARTLEGGING INGAAN ? RAADPLEEG EEN VAN ONZE CONSULENTEN !

Spiritueel consulent Jet JET

Zuiver paragnost, overledenen, helderwetend/-ziend, healer, oude patronen doorbreken, stimuleer jouw pad naar jouw pure IK! Krachtige reading!

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1418 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Sennah SENNAH

Heldervoelend, Helderwetend, Helderhorend. Intuitief gesprekspartner op gebied van (tweelingziel-) relaties ,toekomst, Healing op afstand, Fotoreaden.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1923 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Bas BAS

Heldervoelend - Helderwetend - Bewustwording - Transformatieproces - Tweelingzielen - Liefde - Werk - Law of attraction - Aartsengelenkaarten!

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1891 (€ 0.90 p/m)
Al onze consulenten »

WAT VOND JIJ VAN 'NIEUW LEVEN - GODDELIJKE MOEDER' ? DEEL HIER JOUW ERVARING !