Nieuw Leven - Goddelijke MoederUitleg over orakelkaart `Nieuw Leven - Goddelijke Moeder`


Of je nu een man of een vrouw bent, je vrouwelijke, aardse kant is in volledige bloei. De wensen, dromen en verlangens die je in je hart gedragen hebt zijn zich nu aan het nestelen in de Goddelijke baarmoeder en komen tot bloei. Als je een vrouw bent, signaleert dit een tijd van conceptie, zwangerschap en geboorte. Als je een man bent, dan is dit een tijd om je creativiteit vorm te geven in de werkelijke wereld. Als je getrouwd bent of een partner hebt, kan dit een signaal zijn dat er kinderen op komst zijn. Wat je ook zoekt om te creëren, het is aan het gebeuren. Het lied in je hart zal zijn stem vinden; de poëzie zal uitgedragen worden. Zelfs je professionele doelen zullen een thuis te vinden om in te groeien. De Goddelijke Moeder, het vruchtbare aspect van de Goddelijke vrouwelijkheid, siert momenteel je leven, en met haar invloed komen je artistieke en creatieve uitdrukkingen tot leven. Als je je steriel, vastgelopen en te gecontroleerd hebt gevoeld, dan is zij hier om de dingen los te schudden en om je creatieve sappen te laten stromen. Geef je verstand over en laat je ziel tot leven komen in haar omarming. Ze is bij je en haar invloed is krachtig. Haar boodschap: "Nieuw leven is onderweg".

De betekenis van deze `Vraag je gidsen orakel` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.

 • Spiritueel consultent Shannon Shannon
  Kaartleggingen Orakels
  Aangeboren helderwetend en voelend, sterke intuïtie, liefde, relatie, werk, Tweelingzielen, Wet van Aantrekking, transformatie, life- gezondheidscoach
 • Spiritueel consultent Medium Leander Medium Leander
  Kaartleggingen Orakels
  Allround medium Toekomst voorspeller intuïtief medium . Accurate en duidelijke antwoorden op al uw directe vragen.
 • Spiritueel consultent Esther Esther
  Kaartleggingen Orakels
  Helderwetend, voelend en HSP. Lees energieen en geef antwoorden op gestelde vragen, hoe duidelijker de vraag des te duidelijker het antwoordt.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:Huidige maanfase:


Wassende maan

Wassende maan

De maan staat nu in Vissen en is 12 dagen oud.


Kijk ook eens bij:


Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van zondag: Armoede

De kaart 'Armoede' vraagt je te overwegen of jij er mag zijn. Of jij jezelf mag zijn. Armoede is een tekort aan voorstellingsvermogen. Van de capaciteit om te kunnen overwegen of jij naar je eigen maatstaven mag leven. Of dat je jezelf continue meet aan de maatstaven die de jouwe niet zijn. In elk mens bevindt zich de rijkdom om van zichzelf te leren houden en zichzelf te accepteren.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2021 Online Orakels