Nieuw Leven - Goddelijke MoederUitleg over orakelkaart `Nieuw Leven - Goddelijke Moeder`


Of je nu een man of een vrouw bent, je vrouwelijke, aardse kant is in volledige bloei. De wensen, dromen en verlangens die je in je hart gedragen hebt zijn zich nu aan het nestelen in de Goddelijke baarmoeder en komen tot bloei. Als je een vrouw bent, signaleert dit een tijd van conceptie, zwangerschap en geboorte. Als je een man bent, dan is dit een tijd om je creativiteit vorm te geven in de werkelijke wereld. Als je getrouwd bent of een partner hebt, kan dit een signaal zijn dat er kinderen op komst zijn. Wat je ook zoekt om te creëren, het is aan het gebeuren. Het lied in je hart zal zijn stem vinden; de poëzie zal uitgedragen worden. Zelfs je professionele doelen zullen een thuis te vinden om in te groeien. De Goddelijke Moeder, het vruchtbare aspect van de Goddelijke vrouwelijkheid, siert momenteel je leven, en met haar invloed komen je artistieke en creatieve uitdrukkingen tot leven. Als je je steriel, vastgelopen en te gecontroleerd hebt gevoeld, dan is zij hier om de dingen los te schudden en om je creatieve sappen te laten stromen. Geef je verstand over en laat je ziel tot leven komen in haar omarming. Ze is bij je en haar invloed is krachtig. Haar boodschap: "Nieuw leven is onderweg".

De betekenis van deze `Vraag je gidsen orakel` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Afnemende maan

Afnemende maan

De maan staat nu in Boogschutter en is 17 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van zaterdag: Eigenzinnigheid

Trek je eigenzinnigheid ? Weet dan dat eigenzinnigheid een kwaliteit is. Let wel; teveel eigenzinnigheid laat geen ruimte voor de (mening van de) ander. Te weinig en er is onvoldoende ruimte voor het ontplooien van het zelf. Eigenzinnigheid innerlijk in balans is het volgen van je hart op onbetreden paden. Met moed en vertrouwen in het zelf als lichtbaken voor de wereld.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels