Nieuw Leven - Goddelijke MoederUitleg over orakelkaart `Nieuw Leven - Goddelijke Moeder`


Of je nu een man of een vrouw bent, je vrouwelijke, aardse kant is in volledige bloei. De wensen, dromen en verlangens die je in je hart gedragen hebt zijn zich nu aan het nestelen in de Goddelijke baarmoeder en komen tot bloei. Als je een vrouw bent, signaleert dit een tijd van conceptie, zwangerschap en geboorte. Als je een man bent, dan is dit een tijd om je creativiteit vorm te geven in de werkelijke wereld. Als je getrouwd bent of een partner hebt, kan dit een signaal zijn dat er kinderen op komst zijn. Wat je ook zoekt om te creëren, het is aan het gebeuren. Het lied in je hart zal zijn stem vinden; de poëzie zal uitgedragen worden. Zelfs je professionele doelen zullen een thuis te vinden om in te groeien. De Goddelijke Moeder, het vruchtbare aspect van de Goddelijke vrouwelijkheid, siert momenteel je leven, en met haar invloed komen je artistieke en creatieve uitdrukkingen tot leven. Als je je steriel, vastgelopen en te gecontroleerd hebt gevoeld, dan is zij hier om de dingen los te schudden en om je creatieve sappen te laten stromen. Geef je verstand over en laat je ziel tot leven komen in haar omarming. Ze is bij je en haar invloed is krachtig. Haar boodschap: "Nieuw leven is onderweg".

De betekenis van deze `Vraag je gidsen orakel` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Volle maan

Volle maan

De maan staat nu in Boogschutter en is 15 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van zondag: De realiteit

De kaart 'De Realiteit' wil jou vertellen dat het universum absoluut logisch is. De Realiteit is duurzaam en dus blijvend. Oorzaak en gevolg is Realiteit en is de basis van het leven. Waar geen Realiteit is is illusie, conflict en pijn. Wat deze kaart jou te bieden heeft is de vraag: Waar wil jij de realiteit nog niet zien ?

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels