Spiritueel Bewustzijn - Goddelijke ZielUitleg over orakelkaart `Spiritueel Bewustzijn - Goddelijke Ziel`


Jouw Goddelijke Ziel is aan het wakker worden, en daarmee komen je helderziende/-voelende mogelijkheden tot leven. Meer geëvolueerd en specifiek dan basis intuïtie, geven je spirituele mogelijkheden je toegang tot de vierde dimensie en komen in contact met ontlichaamde, verlichte helpers die je kunnen assisteren en gidsen op bijzondere manieren. Je kunt mogelijk toegang verkrijgen tot Goddelijke muziek of nieuwe helende energieën. Je krijgt mogelijk ook telepathische boodschappen door en krijgt helderziende visioenen. Luister naar je recentelijk ontwaakte spirituele mogelijkheden, en twijfel niet aan de specifieke en diepzinnige boodschappen die naar je toestromen. Schrijf je dromen op, geloof in je ingevingen en accepteer de symbolen en signalen die je doorkrijgt van de spirituele wereld. Vertrouw je vibes en omarm je spirituele kanalen volledig; wat ze je communiceren is essentieel in het vervolmaken van je doel. Vraag je Goddelijke Ziel om je te leiden. Zijn boodschap: "Omarm en vertrouw wat je ontvangt".

De betekenis van deze `Vraag je gidsen orakel` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Afnemende maan

Afnemende maan

De maan staat nu in Schorpioen en is 19 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van donderdag: Verantwoordelijkheid

Verantwoordelijkheid is een begrip waarover veel onbegrip is. En misschien geldt dat ook wel voor jou. Verantwoordelijkheid is het accepteren van de consequenties van jouw handelen, denken en spreken en jouw jouw (innerlijke) houding en de erkenning daarvan. Het is het meest liefdevolle wat je voor jezelf kunt doen. Het is de acceptatie van jezelf

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels