Concessie, Eerlijkheid, Democratie, Neutraliteit

Jouw Meester Leraar herinnert je eraan dat niets volledig goed of slecht is, zelfs mensen niet en dat elke persoon zijn eigen versie van de realiteit heeft, welke niet per se overeenkomt met die van jou. Geef je billijke maar starre eisen op, in plaats van te redetwisten met of je benadeeld voelen door degene die weigeren om jouw gezichtspunt te zien, en verbreedt je perspectief door de visies van degene waar je nu mee worstelt, ook te bezien. Verplaatst je mentaal naar het midden en open je geest om naar de situatie te bekijken vanuit hun perspectief.

Alhoewel het makkelijk is om je verontwaardigd en defensief te voelen als je aan het werk bent aan deze impasse, de waarheid is dat er niemand je probeert te kwetsen. Integendeel, je tegenstanders ondersteunen simpelweg hun eigen interesses en prioriteiten, welke anders zijn dan die van jou. Eerder dan emotioneel te reageren op hun weerstand, probeer ze te begrijpen. Let op dat je niet te zelfzuchtig bent, hoe rechtvaardig dat ook kan voelen. Streef naar billijkheid. Je Meester Leraar's boodschap: "Accepteer dat je interesses niet meer of minder belangrijk zijn dan die van de mensen om je heen, dus de enige manier om voortgang te boeken is om concessies te maken".


DIEPER OP DEZE KAARTLEGGING INGAAN ? RAADPLEEG EEN VAN ONZE CONSULENTEN !

Spiritueel consulent Diana Rozemeijer DIANA ROZEMEIJER

ZielskrachtCoach - Tweelingzielen - Transformatieprocessen - Heldervoelend - Helderwetend - Healing op afstand (ook dieren) - Lenormandkaarten

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1415 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Anita ANITA

Geboren helderziende en paragnost, kaartlegster, numerologie.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1439 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Rivka RIVKA

Helderziend en helderhorend medium, Lenormandkaarten en fotoreadings. Antwoorden en inzichten. Wet van aantrekking. Spirituele schilderijen.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1291 (€ 0.90 p/m)
Al onze consulenten »

WAT VOND JIJ VAN 'COMPROMIS - MEESTER LERAAR' ? DEEL HIER JOUW ERVARING !