Concessie, Eerlijkheid, Democratie, Neutraliteit

Jouw Meester Leraar herinnert je eraan dat niets volledig goed of slecht is, zelfs mensen niet en dat elke persoon zijn eigen versie van de realiteit heeft, welke niet per se overeenkomt met die van jou. Geef je billijke maar starre eisen op, in plaats van te redetwisten met of je benadeeld voelen door degene die weigeren om jouw gezichtspunt te zien, en verbreedt je perspectief door de visies van degene waar je nu mee worstelt, ook te bezien. Verplaatst je mentaal naar het midden en open je geest om naar de situatie te bekijken vanuit hun perspectief.

Alhoewel het makkelijk is om je verontwaardigd en defensief te voelen als je aan het werk bent aan deze impasse, de waarheid is dat er niemand je probeert te kwetsen. Integendeel, je tegenstanders ondersteunen simpelweg hun eigen interesses en prioriteiten, welke anders zijn dan die van jou. Eerder dan emotioneel te reageren op hun weerstand, probeer ze te begrijpen. Let op dat je niet te zelfzuchtig bent, hoe rechtvaardig dat ook kan voelen. Streef naar billijkheid. Je Meester Leraar's boodschap: "Accepteer dat je interesses niet meer of minder belangrijk zijn dan die van de mensen om je heen, dus de enige manier om voortgang te boeken is om concessies te maken".


DIEPER OP DEZE KAARTLEGGING INGAAN ? RAADPLEEG EEN VAN ONZE CONSULENTEN !

Spiritueel consulent Lisa Adriana LISA ADRIANA

Allround medium.Gespecialiseerd in de liefde tarot jaarlegging trauma toekomst vragen

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1807 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Marja MARJA

Zeer ervaren automatisch tekenend medium, lichtwerker, healer en Paranormaal therapeut.Gespecialiseerd in emotiemanagement

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1663 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Jennifer JENNIFER

Medium | Paragnost | Coach in bewustwording: Vaardig in het lezen van mensen, situaties en mogelijkheden. Gespecialiseerd in relatiebegeleiding.

Nederlandse vlag 070 7000 000 / BOX: 1593 (€ 1.30 p/m via credits)
Al onze consulenten »

WAT VOND JIJ VAN 'COMPROMIS - MEESTER LERAAR' ? DEEL HIER JOUW ERVARING !