Compromis - Meester LeraarUitleg over orakelkaart `Compromis - Meester Leraar`


Jouw Meester Leraar herinnert je eraan dat niets volledig goed of slecht is, zelfs mensen niet en dat elke persoon zijn eigen versie van de realiteit heeft, welke niet per se overeenkomt met die van jou. Geef je billijke maar starre eisen op, in plaats van te redetwisten met of je benadeeld voelen door degene die weigeren om jouw gezichtspunt te zien, en verbreedt je perspectief door de visies van degene waar je nu mee worstelt, ook te bezien. Verplaatst je mentaal naar het midden en open je geest om naar de situatie te bekijken vanuit hun perspectief. Alhoewel het makkelijk is om je verontwaardigd en defensief te voelen als je aan het werk bent aan deze impasse, de waarheid is dat er niemand je probeert te kwetsen. Integendeel, je tegenstanders ondersteunen simpelweg hun eigen interesses en prioriteiten, welke anders zijn dan die van jou. Eerder dan emotioneel te reageren op hun weerstand, probeer ze te begrijpen. Let op dat je niet te zelfzuchtig bent, hoe rechtvaardig dat ook kan voelen. Streef naar billijkheid. Je Meester Leraar's boodschap: "Accepteer dat je interesses niet meer of minder belangrijk zijn dan die van de mensen om je heen, dus de enige manier om voortgang te boeken is om concessies te maken".

De betekenis van deze `Vraag je gidsen orakel` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Nieuwe maan

Nieuwe maan

De maan staat nu in Schorpioen en is 28 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van maandag: Eigenzinnigheid

Trek je eigenzinnigheid ? Weet dan dat eigenzinnigheid een kwaliteit is. Let wel; teveel eigenzinnigheid laat geen ruimte voor de (mening van de) ander. Te weinig en er is onvoldoende ruimte voor het ontplooien van het zelf. Eigenzinnigheid innerlijk in balans is het volgen van je hart op onbetreden paden. Met moed en vertrouwen in het zelf als lichtbaken voor de wereld.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels