Stam, Familie, Kameraadschap, Verwantschap

Jouw Spirituele Voorouders verzamelen zich momenteel rondom jou, houden je in hun licht en verbinden je met jouw spirituele familie hier op aarde. Jouw ziel zoek nu de soort liefde en ondersteuning die onderdeel zijn van de juiste gemeenschap, 'jouw soort mensen' zogezegd. Niet willende dat je je geïsoleerd voelt, op welke manier dan ook, horen jouw voorouders je ziel roepen en gidsen je nu naar verwante zielen.

Besef en realiseer je dat je je doelen niet alleen kan bereiken; sta open voor ondersteuning. Je hebt de zielsenergie ondersteuning nodig van je stam. Laat het idee varen dat je alles alleen moet doen in het leven en ontwikkel het inzicht en de wijsheid om je beperkingen te herkennen. Zelfs Christus vroeg 12 mensen hem te helpen met zijn missie op Aarde.

Volg je voorouderlijke richting; zij zijn degene die je aanmoedigen om lid te worden van een club, een cursus te gaan doen of je in te schrijven voor het buurtbasketbal team. Je weet nooit wie je tegen het lijf loopt. Jouw voorouderlijke boodschap: "Open je hart en voel onze aanwezigheid in je leven, en sta open voor je spirituele familie op Aarde."


DIEPER OP DEZE KAARTLEGGING INGAAN ? RAADPLEEG EEN VAN ONZE CONSULENTEN !

Spiritueel consulent Sujadi SUJADI

Paragnost, Inzichten & Diagnose voor Karmische- en Spirituele Relaties, Algehele Inzicht- en Bewustwording vragen, E.M.P Blokkades, Katalysator Heler

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1446 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Shakira SHAKIRA

Krachtig Heldervoelend, Energetisch, Spiritueel, Cultureel, Dromen, Financieel, Inzien Liefde, Werk & Advies, Doel & Oplossingsgericht (Also English)

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1466 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Ava AVA

Helderziend en helderwetend medium!

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1341 (€ 0.90 p/m)
Al onze consulenten »

WAT VOND JIJ VAN 'GEMEENSCHAP - SPIRITUELE VOOROUDERS' ? DEEL HIER JOUW ERVARING !