Gemeenschap - Spirituele VooroudersUitleg over orakelkaart `Gemeenschap - Spirituele Voorouders`


Jouw Spirituele Voorouders verzamelen zich momenteel rondom jou, houden je in hun licht en verbinden je met jouw spirituele familie hier op aarde. Jouw ziel zoek nu de soort liefde en ondersteuning die onderdeel zijn van de juiste gemeenschap, 'jouw soort mensen' zogezegd. Niet willende dat je je geïsoleerd voelt, op welke manier dan ook, horen jouw voorouders je ziel roepen en gidsen je nu naar verwante zielen. Besef en realiseer je dat je je doelen niet alleen kan bereiken; sta open voor ondersteuning. Je hebt de zielsenergie ondersteuning nodig van je stam. Laat het idee varen dat je alles alleen moet doen in het leven en ontwikkel het inzicht en de wijsheid om je beperkingen te herkennen. Zelfs Christus vroeg 12 mensen hem te helpen met zijn missie op Aarde. Volg je voorouderlijke richting; zij zijn degene die je aanmoedigen om lid te worden van een club, een cursus te gaan doen of je in te schrijven voor het buurtbasketbal team. Je weet nooit wie je tegen het lijf loopt. Jouw voorouderlijke boodschap: "Open je hart en voel onze aanwezigheid in je leven, en sta open voor je spirituele familie op Aarde."

De betekenis van deze `Vraag je gidsen orakel` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Volle maan

Volle maan

De maan staat nu in Boogschutter en is 15 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van zondag: De realiteit

De kaart 'De Realiteit' wil jou vertellen dat het universum absoluut logisch is. De Realiteit is duurzaam en dus blijvend. Oorzaak en gevolg is Realiteit en is de basis van het leven. Waar geen Realiteit is is illusie, conflict en pijn. Wat deze kaart jou te bieden heeft is de vraag: Waar wil jij de realiteit nog niet zien ?

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels