Verliefdheid, Romantiek, Verbinding, Introductie

Jouw Natuurwezens, ook bekend als bodes, zijn bezig jou te introduceren aan een prachtige nieuwe partnerschap om jouw hart's verlangen te vervullen. Op het gebied van zaken, vriendschap of romantische liefde, leiden deze praktische gidsen je rechtstreeks naar de juiste persoon welke je ziel het best kan ondersteunen. Volg je hart terwijl ze ernaar streven om je te verbinden met de juiste associaties. Wees meer open naar anderen, vooral degene die je toevallig ontmoet. Zeg gedag tegen de nieuwe buurman/vrouw in jouw gebouw, stel een lunch voor met de intrigerende vrouw die naast je zat tijdens je vorige zakenlunch of begin een gesprek met de man voor je in de rij voor de kassa (ook al is het niet je gewoonte).

In werkelijkheid is het geen toeval dat je je plotseling aangetrokken voelt tot bepaalde mensen. Jouw bodes hebben je in hun pad geplaatst zodat je elkaar kon ontmoeten. Nodig deze Natuurwezens uit om door te gaan met het jouw sturen naar anderen wie belangrijk zijn voor jouw ziel's pad. Hun boodschap: "Relax, wij maken alle nodige introducties die je zoekt."


DIEPER OP DEZE KAARTLEGGING INGAAN ? RAADPLEEG EEN VAN ONZE CONSULENTEN !

Spiritueel consulent Janny JANNY

Spirituele Coach, bekend van tv. Ik ben heldervoelend en met mijn Zodiakkaarten kan ik op een specifieke vraag antwoord geven!

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1300 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Anita ANITA

Geboren helderziende en paragnost, kaartlegster, numerologie.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1439 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Lotuslady LOTUSLADY

Medium, paragnoste, healer en coach. Werk vanuit liefde. Eerlijk en to the point.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 2016 (€ 0.90 p/m)
Al onze consulenten »

WAT VOND JIJ VAN 'PARTNERSCHAPPEN EN LIEFDE - NATUURWEZENS' ? DEEL HIER JOUW ERVARING !