Partnerschappen en Liefde - NatuurwezensUitleg over orakelkaart `Partnerschappen en Liefde - Natuurwezens`


Jouw Natuurwezens, ook bekend als bodes, zijn bezig jou te introduceren aan een prachtige nieuwe partnerschap om jouw hart's verlangen te vervullen. Op het gebied van zaken, vriendschap of romantische liefde, leiden deze praktische gidsen je rechtstreeks naar de juiste persoon welke je ziel het best kan ondersteunen. Volg je hart terwijl ze ernaar streven om je te verbinden met de juiste associaties. Wees meer open naar anderen, vooral degene die je toevallig ontmoet. Zeg gedag tegen de nieuwe buurman/vrouw in jouw gebouw, stel een lunch voor met de intrigerende vrouw die naast je zat tijdens je vorige zakenlunch of begin een gesprek met de man voor je in de rij voor de kassa (ook al is het niet je gewoonte). In werkelijkheid is het geen toeval dat je je plotseling aangetrokken voelt tot bepaalde mensen. Jouw bodes hebben je in hun pad geplaatst zodat je elkaar kon ontmoeten. Nodig deze Natuurwezens uit om door te gaan met het jouw sturen naar anderen wie belangrijk zijn voor jouw ziel's pad. Hun boodschap: "Relax, wij maken alle nodige introducties die je zoekt."

De betekenis van deze `Vraag je gidsen orakel` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.

 • Spiritueel consultent Shannon Shannon
  Kaartleggingen Orakels
  Aangeboren helderwetend en voelend, sterke intuïtie, liefde, relatie, werk, Tweelingzielen, Wet van Aantrekking, transformatie, life- gezondheidscoach
 • Spiritueel consultent Medium Leander Medium Leander
  Kaartleggingen Orakels
  Allround medium Toekomst voorspeller intuïtief medium . Accurate en duidelijke antwoorden op al uw directe vragen.
 • Spiritueel consultent Esther Esther
  Kaartleggingen Orakels
  Helderwetend, voelend en HSP. Lees energieen en geef antwoorden op gestelde vragen, hoe duidelijker de vraag des te duidelijker het antwoordt.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:Huidige maanfase:


Wassende maan

Wassende maan

De maan staat nu in Vissen en is 12 dagen oud.


Kijk ook eens bij:


Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van zondag: Armoede

De kaart 'Armoede' vraagt je te overwegen of jij er mag zijn. Of jij jezelf mag zijn. Armoede is een tekort aan voorstellingsvermogen. Van de capaciteit om te kunnen overwegen of jij naar je eigen maatstaven mag leven. Of dat je jezelf continue meet aan de maatstaven die de jouwe niet zijn. In elk mens bevindt zich de rijkdom om van zichzelf te leren houden en zichzelf te accepteren.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2021 Online Orakels