Partnerschappen en Liefde - NatuurwezensUitleg over orakelkaart `Partnerschappen en Liefde - Natuurwezens`


Jouw Natuurwezens, ook bekend als bodes, zijn bezig jou te introduceren aan een prachtige nieuwe partnerschap om jouw hart's verlangen te vervullen. Op het gebied van zaken, vriendschap of romantische liefde, leiden deze praktische gidsen je rechtstreeks naar de juiste persoon welke je ziel het best kan ondersteunen. Volg je hart terwijl ze ernaar streven om je te verbinden met de juiste associaties. Wees meer open naar anderen, vooral degene die je toevallig ontmoet. Zeg gedag tegen de nieuwe buurman/vrouw in jouw gebouw, stel een lunch voor met de intrigerende vrouw die naast je zat tijdens je vorige zakenlunch of begin een gesprek met de man voor je in de rij voor de kassa (ook al is het niet je gewoonte). In werkelijkheid is het geen toeval dat je je plotseling aangetrokken voelt tot bepaalde mensen. Jouw bodes hebben je in hun pad geplaatst zodat je elkaar kon ontmoeten. Nodig deze Natuurwezens uit om door te gaan met het jouw sturen naar anderen wie belangrijk zijn voor jouw ziel's pad. Hun boodschap: "Relax, wij maken alle nodige introducties die je zoekt."

De betekenis van deze `Vraag je gidsen orakel` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Wassende maan

Wassende maan

De maan staat nu in Leeuw en is 12 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van donderdag: Negativiteit

Als je 'Negativiteit' trekt worstel je misschien met je lagere zelf. Met dat wat je weg wenst en toch op onbewuste wijze zo'n invloed op je leven heeft. Of ken je delen van je negativiteit reeds en is het tijd voor verdieping van je inzicht. Negativiteit dient ontspannen en met mededogen tegemoet getreden te worden. Door het innerlijke oordeel worden haar gangen verborgen.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels