Saaiheid, Teleurstelling, Leegte, Frustratie

Het leven is nu relatief stabiel en rustig, en ja, je hebt een bepaald niveau van voorspeelbaarheid en comfort bereikt op een dagelijkse basis. Maar, er mist iets in de vorm van vervulling. Jouw geestenleraren verzamelen als reactie op deze leegte. Ze herinneren je er vriendelijk aan dat er meer in het leven zit dan je momenteel uitdraagt, en ze moedigen je aan om je ziel's verplichtingen van doel en bijdrage aan je medemens te herinneren. Ze bevestigen wat je al weet in je hart: Focus op je interesses alleen zal je leegte niet opvullen.

Vertrouw deze mooie gidsen terwijl ze liefdevol aandringen om je hart te openen en je tijd en cadeaus met anderen te delen. Ze adviseren in wijsheid dat de onrust, leegte en verveling die je voelt niet het resultaat zijn van iets dat je mist in je leven of van iets wat je nog niet hebt, maar meer het resultaat is van het ongebruikte talent, de creativiteit en de liefde in je hart - dingen waar je ziel naar verlangt om te geven.

Jouw geestenleraar nodigt je uit om voordeel te nemen uit je huidige rust en zekerheid, en om je geluk te gebruiken om anderen die nog aan het worstelen zijn bij je te betrekken. Neem bijvoorbeeld een vriend mee voor de lunch, help een oudere buur, vrijwillig bij een lokaal goed doel of breng meer tijd door met eenzame familieleden. Jouw geestenleraar's boodschap: "Geef meer, en je leegte zal verdwijnen."


DIEPER OP DEZE KAARTLEGGING INGAAN ? RAADPLEEG EEN VAN ONZE CONSULENTEN !

Spiritueel consulent Diana Rozemeijer DIANA ROZEMEIJER

ZielskrachtCoach - Tweelingzielen - Transformatieprocessen - Heldervoelend - Helderwetend - Healing op afstand (ook dieren) - Lenormandkaarten

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1415 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Anita ANITA

Geboren helderziende en paragnost, kaartlegster, numerologie.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1439 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Rivka RIVKA

Helderziend en helderhorend medium, Lenormandkaarten en fotoreadings. Antwoorden en inzichten. Wet van aantrekking. Spirituele schilderijen.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1291 (€ 0.90 p/m)
Al onze consulenten »

WAT VOND JIJ VAN 'VERVELING - GEESTENLERAREN' ? DEEL HIER JOUW ERVARING !