Verveling - GeestenlerarenUitleg over orakelkaart `Verveling - Geestenleraren`


Het leven is nu relatief stabiel en rustig, en ja, je hebt een bepaald niveau van voorspeelbaarheid en comfort bereikt op een dagelijkse basis. Maar, er mist iets in de vorm van vervulling. Jouw geestenleraren verzamelen als reactie op deze leegte. Ze herinneren je er vriendelijk aan dat er meer in het leven zit dan je momenteel uitdraagt, en ze moedigen je aan om je ziel's verplichtingen van doel en bijdrage aan je medemens te herinneren. Ze bevestigen wat je al weet in je hart: Focus op je interesses alleen zal je leegte niet opvullen. Vertrouw deze mooie gidsen terwijl ze liefdevol aandringen om je hart te openen en je tijd en cadeaus met anderen te delen. Ze adviseren in wijsheid dat de onrust, leegte en verveling die je voelt niet het resultaat zijn van iets dat je mist in je leven of van iets wat je nog niet hebt, maar meer het resultaat is van het ongebruikte talent, de creativiteit en de liefde in je hart - dingen waar je ziel naar verlangt om te geven. Jouw geestenleraar nodigt je uit om voordeel te nemen uit je huidige rust en zekerheid, en om je geluk te gebruiken om anderen die nog aan het worstelen zijn bij je te betrekken. Neem bijvoorbeeld een vriend mee voor de lunch, help een oudere buur, vrijwillig bij een lokaal goed doel of breng meer tijd door met eenzame familieleden. Jouw geestenleraar's boodschap: "Geef meer, en je leegte zal verdwijnen."

De betekenis van deze `Vraag je gidsen orakel` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Volle maan

Volle maan

De maan staat nu in Boogschutter en is 15 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van zondag: De realiteit

De kaart 'De Realiteit' wil jou vertellen dat het universum absoluut logisch is. De Realiteit is duurzaam en dus blijvend. Oorzaak en gevolg is Realiteit en is de basis van het leven. Waar geen Realiteit is is illusie, conflict en pijn. Wat deze kaart jou te bieden heeft is de vraag: Waar wil jij de realiteit nog niet zien ?

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels