Verveling - GeestenlerarenUitleg over orakelkaart `Verveling - Geestenleraren`


Het leven is nu relatief stabiel en rustig, en ja, je hebt een bepaald niveau van voorspeelbaarheid en comfort bereikt op een dagelijkse basis. Maar, er mist iets in de vorm van vervulling. Jouw geestenleraren verzamelen als reactie op deze leegte. Ze herinneren je er vriendelijk aan dat er meer in het leven zit dan je momenteel uitdraagt, en ze moedigen je aan om je ziel's verplichtingen van doel en bijdrage aan je medemens te herinneren. Ze bevestigen wat je al weet in je hart: Focus op je interesses alleen zal je leegte niet opvullen. Vertrouw deze mooie gidsen terwijl ze liefdevol aandringen om je hart te openen en je tijd en cadeaus met anderen te delen. Ze adviseren in wijsheid dat de onrust, leegte en verveling die je voelt niet het resultaat zijn van iets dat je mist in je leven of van iets wat je nog niet hebt, maar meer het resultaat is van het ongebruikte talent, de creativiteit en de liefde in je hart - dingen waar je ziel naar verlangt om te geven. Jouw geestenleraar nodigt je uit om voordeel te nemen uit je huidige rust en zekerheid, en om je geluk te gebruiken om anderen die nog aan het worstelen zijn bij je te betrekken. Neem bijvoorbeeld een vriend mee voor de lunch, help een oudere buur, vrijwillig bij een lokaal goed doel of breng meer tijd door met eenzame familieleden. Jouw geestenleraar's boodschap: "Geef meer, en je leegte zal verdwijnen."

De betekenis van deze `Vraag je gidsen orakel` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Wassende maan

Wassende maan

De maan staat nu in Weegschaal en is 12 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van zondag: Aandacht

De Aandacht-kaart wil jou vertellen dat het om doseren gaat. Aandacht is een energie die wij voelen en waaraan wij van kinds af aan verslaaf kunnen zijn. Aandacht is echter bedoeld om energie te geven aan diegene die werkt aan een creatie. Met aandacht kunnen wij hem of haar op dat moment voeden.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels