WensputUitleg over orakelkaart `Wensput`


Voel het, maar claim het niet als je eigendom. Verlangen is de belangrijkste impuls voor het creëren van leven. Je ziet nu de relatie tussen verlangen en inspiratie en het gevoel van het ontstaan van nieuw leven. Het is een 'Aha!' moment wanneer alles betekenis krijgt. Wellicht dat je een zielsverwant herkent of dat je een baby krijgt of een groot idee uitdenkt. De 'Wensput' kaart wekt je voor de aanwezigheid van ongeziene krachten die een nieuwe begin inluiden. Goddelijke intelligentie geeft je een zee aan mogelijkheden waar nieuw leven wordt gecreëerd op een magische manier. Niemand weet waarom dit gebeurt; het gebeurt gewoon. Daarom kun je het groeiproces ook niet onder controle hebben. Neem een stap opzij om een kanaal te zijn voor hogere machten en neem afstand van hoe en wanneer deze nieuwe creatie zichtbaar moet zijn. Ontwikkel de intentie en neem actie door de munt in de wensput te gooien; heb nu vertrouwen. Wees bereid om verbaasd te staan!

De betekenis van deze `The enchanted map` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Volle maan

Volle maan

De maan staat nu in Stier en is 16 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van zondag: Evenwicht

Als je de kaart 'Evenwicht' trekt weet dan dat evenwicht absoluut is. Als je twijfelt, weet dan dat het leven duurzaam is en dat oorzaak en gevolg alles in balans houdt. Dat kan niet anders. De mens kan in de illusie leven van zijn eigen gelijk maar de illusie reikt niet verder dan zijn benauwde blik. Als je dit soms ervaart, visualiseer dan balans in jezelf.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels