Heilige PoelUitleg over orakelkaart `Heilige Poel`


Belichaam de liefde die je wilt zien in de wereld. Wanneer je in de spiegel kijkt, houd je dan van wat je ziet? De 'Heilige Poel' kaart vraagt van je om je te focussen op zelfliefde en zelfrespect. We zijn allemaal aan onszelf aan het werken dus een open kijk naar jezelf is belangrijk. Laat je reflecteren door de Heilige Poel en wees in vrede met jezelf. Zie je hoe ver je bent gekomen en hoe magisch je leven is? Merk je de Goddelijke straling door je ogen? Wanneer je weet dat je het universum in levende lijve vertegenwoordigt, dan wordt het makkelijker om jezelf te respecteren en te handelen vanuit goed geweten, wat leidt tot de grootste beloningen. Jouw aanwezigheid en diensten in deze wereld zijn niet alleen noodzakelijk, maar ze worden ook gevierd. Zie de liefde in je en weet dat wanneer je het weet te uiten dat je het in meervoud terugkrijgt. Wees in vrede, je bent prachtig en geliefd. Handel met zekerheid en je zult succesvol zijn.

De betekenis van deze `The enchanted map` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Nieuwe maan

Nieuwe maan

De maan staat nu in Vissen en is 29 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van dinsdag: Karma

Als je de Karma-kaart trekt kan het zijn dat je misschien worstelt met het begrip Karma. Ben je bang om fouten te maken uit angst voor straf ? Of denk je dat het niet uitmaakt wat je doet ? Karma bestaat uit verantwoordelijkheid en herinnering. Karma los je in door verantwoordelijkheid te nemen voor je karmische fouten door ze werkelijk bewust te worden.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels