Heilige PoelUitleg over orakelkaart `Heilige Poel`


Belichaam de liefde die je wilt zien in de wereld. Wanneer je in de spiegel kijkt, houd je dan van wat je ziet? De 'Heilige Poel' kaart vraagt van je om je te focussen op zelfliefde en zelfrespect. We zijn allemaal aan onszelf aan het werken dus een open kijk naar jezelf is belangrijk. Laat je reflecteren door de Heilige Poel en wees in vrede met jezelf. Zie je hoe ver je bent gekomen en hoe magisch je leven is? Merk je de Goddelijke straling door je ogen? Wanneer je weet dat je het universum in levende lijve vertegenwoordigt, dan wordt het makkelijker om jezelf te respecteren en te handelen vanuit goed geweten, wat leidt tot de grootste beloningen. Jouw aanwezigheid en diensten in deze wereld zijn niet alleen noodzakelijk, maar ze worden ook gevierd. Zie de liefde in je en weet dat wanneer je het weet te uiten dat je het in meervoud terugkrijgt. Wees in vrede, je bent prachtig en geliefd. Handel met zekerheid en je zult succesvol zijn.

De betekenis van deze `The enchanted map` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Eerste kwartier

Eerste kwartier

De maan staat nu in Weegschaal en is 8 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van zondag: Ego-toets

Doe de 'Ego-toets'. Als je de ego-toets hebt getrokken dan wil de kaart je aan een toets herinneren. Het ego gaat voor winnen en nu meteen zoals je weet. Als je een impuls of verlangen wilt testen vraag jezelf dan af: en wat als ik het niet direct zeg, doe of krijg ? Luister eerlijk en oprecht naar het antwoord dat je krijgt.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels