LoskomenUitleg over orakelkaart `Loskomen`


Deze kaart geeft aan dat je een eind moet maken aan iets dat niet langer meer werkt. Is een relatie kapot gegaan? Misschien moet je een belofte breken, of moet je van richting veranderen omdat je te veel hooi op je vork genomen hebt. Dit is het moment om opnieuw je doelen en waarden te bepalen. Staan je daden gelijk aan hetgeen waarin je gelooft? Zit je in een partnerschap die niet meer gelijk voordelig is? Scheiding en ontbinding zijn opties nu. Als iemand van je wilt wegbreken, houd ze dan niet vast vanuit een gevoel van angst. De prijs die je hiervoor zal betalen weegt niet op tegen wat je ervoor terugkrijgt. Scheiding brengt goed geluk.

De betekenis van deze `The enchanted map` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Volle maan

Volle maan

De maan staat nu in Steenbok en is 15 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van zaterdag: Duurzaamheid

Trek je 'duurzaamheid' ? Duurzaamheid is voortgaande ontwikkeling. Dat omvat zowel groei als afbraak. Afbraak is het wegnemen of wegvallen van beletsel tot zijn. Groei is de daaropvolgende fase waarin de onbalans ontstaat die de schil vormt die vervolgens weer afgebroken wordt. Waarna de volgende cirkel ontstaat. Deze cirkels vormen een weldadige spiraal van het leven. Weet je nog ?

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels