TalismanUitleg over orakelkaart `Talisman`


Wijsheid stelt je in staat om valkuilen en patronen te herkennen die je liever vermijd. Het stelt je ook in staat om snel informatie in te winnen over waar je bent tijdens je reis. Het helpt je je bondgenoten te herkennen en de beste routes uit te stippelen. Je bent nu op een plek waar je weet wat de juiste dingen zijn om te doen en wat de juiste beslissingen zijn. Je kunt niet fout gaan. Wat je ook aangaat, geluk staat je te wachten, want je hebt de wijsheid om aan te komen op de juiste beslissingen. Je hebt je lessen geleerd en hebt het succes verdiend.

De betekenis van deze `The enchanted map` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Afnemende maan

Afnemende maan

De maan staat nu in Waterman en is 17 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van dinsdag: Oordelen

Als je 'Oordelen' trekt dan oordeel je misschien teveel. Of je word veroordeeld. Oordelen is een vinding van het ego dat graag verschillen benadrukt in zijn eigen voordeel. Oordelen zijn dan ook gebaseerd op angst. Angst voor dat wat je niet kent en angst voor afwijzing van wat jij bent. Eigenlijk zijn beide angst voor het onbekende. Als je het oordeel loslaat ben je allebei oke.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels