KompasUitleg over orakelkaart `Kompas`


Je betreedt onbekend terrein en kunt prachtige nieuwe ervaringen verwachten. Om op de beste weg naar je lotsbestemminmg te blijven zal je je kompas naar het ware noorden moeten laten blijven wijzen. Alleen een hogere macht kan dienen als deze taak. Geld, eigendom, prestatie, romantiek of andere materiële verwezenlijkiingen kunnen je niet helpen je ware weg te vinden. Ze zijn simpelweg dingen die je kunt ervaren tijdens je reis. Weet dat het universum voor je werkt in je leven. Als je je even verdwaald voelt, dan is het makkelijk je weg weer terug te vinden. Heb vertrouwen, want met het universum als het ware noorden zal je nooit verdwalen. Zelfs niet op een bewolkte, sterrenloze nacht wanneer als donker lijkt.

De betekenis van deze `The enchanted map` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Nieuwe maan

Nieuwe maan

De maan staat nu in Vissen en is 29 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van dinsdag: Karma

Als je de Karma-kaart trekt kan het zijn dat je misschien worstelt met het begrip Karma. Ben je bang om fouten te maken uit angst voor straf ? Of denk je dat het niet uitmaakt wat je doet ? Karma bestaat uit verantwoordelijkheid en herinnering. Karma los je in door verantwoordelijkheid te nemen voor je karmische fouten door ze werkelijk bewust te worden.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels