KompasUitleg over orakelkaart `Kompas`


Je betreedt onbekend terrein en kunt prachtige nieuwe ervaringen verwachten. Om op de beste weg naar je lotsbestemminmg te blijven zal je je kompas naar het ware noorden moeten laten blijven wijzen. Alleen een hogere macht kan dienen als deze taak. Geld, eigendom, prestatie, romantiek of andere materiële verwezenlijkiingen kunnen je niet helpen je ware weg te vinden. Ze zijn simpelweg dingen die je kunt ervaren tijdens je reis. Weet dat het universum voor je werkt in je leven. Als je je even verdwaald voelt, dan is het makkelijk je weg weer terug te vinden. Heb vertrouwen, want met het universum als het ware noorden zal je nooit verdwalen. Zelfs niet op een bewolkte, sterrenloze nacht wanneer als donker lijkt.

De betekenis van deze `The enchanted map` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Wassende maan

Wassende maan

De maan staat nu in Waterman en is 11 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van dinsdag: Ontkenning

Is er iets dat je ontkent ? Ontkenning betekent letterlijk onkenbaar maken, niet willen kennen. Niet willen erkennen dus. Het wonderlijke doet zich voor dat wij mensen denken dat iets er niet meer is als we het ontkennen. Maar het doet wel pijn die innerlijke splitsing waarmee we dat deel van onszelf ontkennen. Ook al zijn we ons misschine niet bewust dat het zo werkt.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels