Volg de LeiderUitleg over orakelkaart `Volg de Leider`


Er wordt van je gevraagd om een voorbeeld te zijn voor anderen om je heen. Je wijsheid heb je verdiend. Een resultaat van je moed tijdens de avonturen die je hebt doorgemaakt. De ervaringen van fel bestreden overwinningen, ontdekte plaatsen, gelaten tranen en beleefde plezieren hebben je in de unieke situatie gebracht om van dienst te kunnen zijn voor anderen. Jouw lijden heeft geleid in een talisman van wijsheid. Deel het nu. Door volledig jezelf te zijn zul je anderen naar het licht brengen. Er zal je gevraagd worden om een aantal dingen van je verleden te onthullen zodat je iemand anders kunt helpen. Leid met liefde. Ook zit hier een andere boodschap. Kijk naar hen wiens goede karakter en hun verwezenlijkingen je hebben doen bewonderen. Streef de leiders na die je respecteert. Je zal dan zelf ook meer te bieden hebben.

De betekenis van deze `The enchanted map` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Volle maan

Volle maan

De maan staat nu in Stier en is 16 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van zondag: Evenwicht

Als je de kaart 'Evenwicht' trekt weet dan dat evenwicht absoluut is. Als je twijfelt, weet dan dat het leven duurzaam is en dat oorzaak en gevolg alles in balans houdt. Dat kan niet anders. De mens kan in de illusie leven van zijn eigen gelijk maar de illusie reikt niet verder dan zijn benauwde blik. Als je dit soms ervaart, visualiseer dan balans in jezelf.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels