Beschermende SchatUitleg over orakelkaart `Beschermende Schat`


Hoewel dit een tijd van risico's nemen is, weet dat je op fundamenteel niveau altijd veilig bent, ongeacht hoe verandelijk de wereld en je directe omgeving ook is. Beschermengelen fluisteren naar je dat ze over je waken. Je loyaliteit is momenteel belangrijk. Zorg goed voor wat je momenteel belangrijk vindt. Dit is een uitstekende tijd om vriendschapsbanden aan te sterken en om de betrouwbaarheid van je vriendschappen duidelijk te hebben. Als je het gevoel hebt dat je op de proef gesteld wordt, weet dan dat een loyaal hart altijd zijn doel bereikt. Schuil onder een engelenvleugel. Je bent niet alleen en hoeft niet bang te zijn. Houd de moed erin.

De betekenis van deze `The enchanted map` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Nieuwe maan

Nieuwe maan

De maan staat nu in Ram en is 1 dag oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van donderdag: Vergeving

Als je vandaag de kaart 'vergeving' krijgt, is het tijd te vergeven. Om te beginnen kun je jezelf vergeven. Ook al komt er een stemmetje op dat zegt dat je het niet verdient. Je verdiend het wel, je hoeft jezelf niet te straffen. Vergeef jezelf en luister naar wat zich aandient. Zelfvergeving is een heel mooi moment, koester het. Je bent het waard !

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels