Beschermende SchatUitleg over orakelkaart `Beschermende Schat`


Hoewel dit een tijd van risico's nemen is, weet dat je op fundamenteel niveau altijd veilig bent, ongeacht hoe verandelijk de wereld en je directe omgeving ook is. Beschermengelen fluisteren naar je dat ze over je waken. Je loyaliteit is momenteel belangrijk. Zorg goed voor wat je momenteel belangrijk vindt. Dit is een uitstekende tijd om vriendschapsbanden aan te sterken en om de betrouwbaarheid van je vriendschappen duidelijk te hebben. Als je het gevoel hebt dat je op de proef gesteld wordt, weet dan dat een loyaal hart altijd zijn doel bereikt. Schuil onder een engelenvleugel. Je bent niet alleen en hoeft niet bang te zijn. Houd de moed erin.

De betekenis van deze `The enchanted map` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Afnemende maan

Afnemende maan

De maan staat nu in Leeuw en is 19 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van zaterdag: Negativiteit

Als je 'Negativiteit' trekt worstel je misschien met je lagere zelf. Met dat wat je weg wenst en toch op onbewuste wijze zo'n invloed op je leven heeft. Of ken je delen van je negativiteit reeds en is het tijd voor verdieping van je inzicht. Negativiteit dient ontspannen en met mededogen tegemoet getreden te worden. Door het innerlijke oordeel worden haar gangen verborgen.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels