Heel de PijnUitleg over orakelkaart `Heel de Pijn`


Het is tijd om het hart, je lichaam, je ziel en geest tot rust te laten komen. Deze kaart geeft aan dat het tijd is om te helen. Als je je voelt aangetrokken tot het uitoefenen van helende methoden, dan zal je succesvol zijn in het ontwikkelen van een natuurlijk vermogen om anderen te genezen. De boodschap kan echter ook zijn dat je gevraagd wordt je gedrag te veranderen om de aarde te genezen: het eten van minder vlees, bewust gebruik van elektriciteit en water, etc. Er wordt van je gevraagd om bewust te zijn van je ecologische voetafdruk op de heilige aarde en al het leven. De "Heel de Pijn' kaart kan ook aangeven om oude wonden en verbroken relaties te helen. Verzoeningen zijn nu mogelijk. Laat het verleden rusten.

De betekenis van deze `The enchanted map` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Nieuwe maan

Nieuwe maan

De maan staat nu in Vissen en is 29 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van dinsdag: Karma

Als je de Karma-kaart trekt kan het zijn dat je misschien worstelt met het begrip Karma. Ben je bang om fouten te maken uit angst voor straf ? Of denk je dat het niet uitmaakt wat je doet ? Karma bestaat uit verantwoordelijkheid en herinnering. Karma los je in door verantwoordelijkheid te nemen voor je karmische fouten door ze werkelijk bewust te worden.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels