Schoon Schip Maken



Uitleg over orakelkaart `Schoon Schip Maken`


Wanneer je de 'Schoon Schip Maken' kaart trekt, dan is het tijd om je leven op orde te krijgen. Gooi de dingen die je niet meer nodig hebt weg in je huis. Laat hetgeen los waar je geen behoefte meer aan hebt. Zijn er nog zaken die je onafgehandeld hebt liggen? Gedachten, herinneringen en emotionele ballast moeten ook weggeveegd worden tijdens deze grote schoonmaak. Je geweten moet weer zuiver worden om weer vrij rond te kunnen in deze wereld. Organiseer een grote schoonmaak en voel de vrijheid terwijl je ruimte maakt voor betere dingen. Wees kritisch naar wat je geweigerd hebt om weg te gooien, wees oprecht naar de werkelijke waarde. Wees eerlijk! Maak schoon schip!

De betekenis van deze `The enchanted map` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


Orakelkaarten



Jouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Afnemende maan

Afnemende maan

De maan staat nu in Tweelingen en is 18 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van dinsdag: Karma

Als je de Karma-kaart trekt kan het zijn dat je misschien worstelt met het begrip Karma. Ben je bang om fouten te maken uit angst voor straf ? Of denk je dat het niet uitmaakt wat je doet ? Karma bestaat uit verantwoordelijkheid en herinnering. Karma los je in door verantwoordelijkheid te nemen voor je karmische fouten door ze werkelijk bewust te worden.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels