Schoon Schip MakenUitleg over orakelkaart `Schoon Schip Maken`


Wanneer je de 'Schoon Schip Maken' kaart trekt, dan is het tijd om je leven op orde te krijgen. Gooi de dingen die je niet meer nodig hebt weg in je huis. Laat hetgeen los waar je geen behoefte meer aan hebt. Zijn er nog zaken die je onafgehandeld hebt liggen? Gedachten, herinneringen en emotionele ballast moeten ook weggeveegd worden tijdens deze grote schoonmaak. Je geweten moet weer zuiver worden om weer vrij rond te kunnen in deze wereld. Organiseer een grote schoonmaak en voel de vrijheid terwijl je ruimte maakt voor betere dingen. Wees kritisch naar wat je geweigerd hebt om weg te gooien, wees oprecht naar de werkelijke waarde. Wees eerlijk! Maak schoon schip!

De betekenis van deze `The enchanted map` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Afnemende maan

Afnemende maan

De maan staat nu in Waterman en is 17 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van dinsdag: Oordelen

Als je 'Oordelen' trekt dan oordeel je misschien teveel. Of je word veroordeeld. Oordelen is een vinding van het ego dat graag verschillen benadrukt in zijn eigen voordeel. Oordelen zijn dan ook gebaseerd op angst. Angst voor dat wat je niet kent en angst voor afwijzing van wat jij bent. Eigenlijk zijn beide angst voor het onbekende. Als je het oordeel loslaat ben je allebei oke.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels