Onverwachte BezoekersUitleg over orakelkaart `Onverwachte Bezoekers`


Omwegen, verrassingen en veranderingen in gedachtepatronen...verwacht het onverwachte. Hoe gedetailleerd je plannen ook zijn, en hoe duidelijk je denkt je weg uitgestippeld te hebben, er zijn tijden dat zelfs de beste plannen belaagd worden door onvoorziene omstandigheden. In eerste instantie lijken omwegen onhandig, maar een verrassingsafslag geeft aan dat het avontuur van het leven interessant begint te worden. Niemand kan zijn lotsbestemming en de weg ernaartoe inplannen, behalve het universum. Het leven zit vol verrassingen, geniet van het spannende avontuur dat je niet verwacht hebt. Er is een plan voor je leven, het is echter niet altijd hetzelfde als je zelf in gedachte hebt.

De betekenis van deze `The enchanted map` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Nieuwe maan

Nieuwe maan

De maan staat nu in Ram en is 1 dag oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van donderdag: Vergeving

Als je vandaag de kaart 'vergeving' krijgt, is het tijd te vergeven. Om te beginnen kun je jezelf vergeven. Ook al komt er een stemmetje op dat zegt dat je het niet verdient. Je verdiend het wel, je hoeft jezelf niet te straffen. Vergeef jezelf en luister naar wat zich aandient. Zelfvergeving is een heel mooi moment, koester het. Je bent het waard !

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels