Wijd OpenUitleg over orakelkaart `Wijd Open`


Alle mogelijkheden worden nu aan je gepresenteerd. De 'Wijd Open' kaart is een signaal dat je in staat bent om je dromen te manifesteren en dat je doelen in zicht zijn. Beperk jezelf niet, maar breid je horizon uit, verder dan de door jou opgelegde grenzen. Je hebt een unieke stem die uitgedrukt moet worden naar de wereld. Het universum steunt nieuwe ideeën en aanpakken, dus verhef je stem en spreek. Deze kaart is het teken van de non-conformist die vrij dwaalt over de wijde vlaktes van mogelijkheden en nieuwe visies toestaat om oude ideeën te vervangen terwijl nog grotere dromen gedroomd worden.

De betekenis van deze `The enchanted map` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Nieuwe maan

Nieuwe maan

De maan staat nu in Vissen en is 29 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van dinsdag: Karma

Als je de Karma-kaart trekt kan het zijn dat je misschien worstelt met het begrip Karma. Ben je bang om fouten te maken uit angst voor straf ? Of denk je dat het niet uitmaakt wat je doet ? Karma bestaat uit verantwoordelijkheid en herinnering. Karma los je in door verantwoordelijkheid te nemen voor je karmische fouten door ze werkelijk bewust te worden.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels