MetamorfoseUitleg over orakelkaart `Metamorfose`


Vlinders verdienen hun vleugels door grote inspanning. Het proces van verandering is vaak pijnlijk, want het is nooit zonder verlies of opoffering. Als je van de ene naar de andere vorm transformeert, dan zal een deel van je moeten sterven. Loslaten is niet makkelijk, vooral niet wanneer je gewend bent om op een bepaalde manier over je leven te denken en hoe je het moet leven. Net als een slang die zijn dode huid afschudt, of als een rups die 'sterft' zodat er een vlinder geboren kan worden. Je zal je oude gedachten en overtuigingen moeten loslaten om een noodzakelijke verandering aan te gaan om zo je beste leven te kunnen leven. Wellicht dat van je gevraagd wordt om een laag zelfvertrouwen op te geven, of een droom die niets meer voor je kan betekenen, of een relatie die uitputtend werkt, of ongezonde gewoontes. Ondanks je angst zal je moeten accepteren dat dit een tijd van transformatie voor je is. Er zal verlies bij betrokken zijn, maar je zal houden van wat je zal worden.

De betekenis van deze `The enchanted map` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Afnemende maan

Afnemende maan

De maan staat nu in Tweelingen en is 18 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van dinsdag: Karma

Als je de Karma-kaart trekt kan het zijn dat je misschien worstelt met het begrip Karma. Ben je bang om fouten te maken uit angst voor straf ? Of denk je dat het niet uitmaakt wat je doet ? Karma bestaat uit verantwoordelijkheid en herinnering. Karma los je in door verantwoordelijkheid te nemen voor je karmische fouten door ze werkelijk bewust te worden.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels