Vast in de ModderUitleg over orakelkaart `Vast in de Modder`


Beklemd raken is soms de enige manier om jezelf te vertragen waardoor je om je heen gaat kijken. Dit is in feite een teken dat je je focus moet veranderen. Worstelen zal je alleen maar in nog moddigere plaatsen brengen. Het is nu niet het moment om voorwaarts te gaan, maar het is de tijd om te observeren. Helderheid over je huidige situatie komt later. Stop en vind het plezier waar je al die tijd overheen hebt gekeken. Je zal snel uit de modder zijn, houd je even stil en weet dat er een plan voor je is.

De betekenis van deze `The enchanted map` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Nieuwe maan

Nieuwe maan

De maan staat nu in Ram en is 1 dag oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van donderdag: Vergeving

Als je vandaag de kaart 'vergeving' krijgt, is het tijd te vergeven. Om te beginnen kun je jezelf vergeven. Ook al komt er een stemmetje op dat zegt dat je het niet verdient. Je verdiend het wel, je hoeft jezelf niet te straffen. Vergeef jezelf en luister naar wat zich aandient. Zelfvergeving is een heel mooi moment, koester het. Je bent het waard !

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels