Vast in de ModderUitleg over orakelkaart `Vast in de Modder`


Beklemd raken is soms de enige manier om jezelf te vertragen waardoor je om je heen gaat kijken. Dit is in feite een teken dat je je focus moet veranderen. Worstelen zal je alleen maar in nog moddigere plaatsen brengen. Het is nu niet het moment om voorwaarts te gaan, maar het is de tijd om te observeren. Helderheid over je huidige situatie komt later. Stop en vind het plezier waar je al die tijd overheen hebt gekeken. Je zal snel uit de modder zijn, houd je even stil en weet dat er een plan voor je is.

De betekenis van deze `The enchanted map` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Nieuwe maan

Nieuwe maan

De maan staat nu in Schorpioen en is 28 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van maandag: Eigenzinnigheid

Trek je eigenzinnigheid ? Weet dan dat eigenzinnigheid een kwaliteit is. Let wel; teveel eigenzinnigheid laat geen ruimte voor de (mening van de) ander. Te weinig en er is onvoldoende ruimte voor het ontplooien van het zelf. Eigenzinnigheid innerlijk in balans is het volgen van je hart op onbetreden paden. Met moed en vertrouwen in het zelf als lichtbaken voor de wereld.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels