Krachtige VorstUitleg over orakelkaart `Krachtige Vorst`


De koude winter lokt je uit om het wat rustiger aan te doen en sommige dingen even in het ijs te laten staan die nog niet klaar zijn om te bloeien. Het is tijd om opnieuw op te laden en in winterslaap te gaan. Zie af van ambitieuze activiteiten. Een pauze geeft ideeën tijd om zich te ontwikkelen; projecten de tijd om te veranderen; en relaties de mogelijkheid om door een staat van zijn te gaan en tot rust te laten komen. Dit is ook de tijd om al je ruzies in het ijs te zetten. Niets voordelig zal hiervan komen. Voor jezelf zorgen is nu de meest belangrijke activiteit. Reflecteer, lees een goed boek en neem een massage. Rust en droom. Niets dat je doet zal nu bijdragen aan iets, hoe hard je het ook probeert. Het leven wilt dat je nu een pauze neemt. Je moet wel, of je zal gedwongen worden door een burn-out. Wat je wilt zal nog aanwezig zijn in de lentetijd. Nu heeft de winter een eigen plan voor je. Wacht op voortekenen van de lente.

De betekenis van deze `The enchanted map` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Nieuwe maan

Nieuwe maan

De maan staat nu in Schorpioen en is 28 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van maandag: Eigenzinnigheid

Trek je eigenzinnigheid ? Weet dan dat eigenzinnigheid een kwaliteit is. Let wel; teveel eigenzinnigheid laat geen ruimte voor de (mening van de) ander. Te weinig en er is onvoldoende ruimte voor het ontplooien van het zelf. Eigenzinnigheid innerlijk in balans is het volgen van je hart op onbetreden paden. Met moed en vertrouwen in het zelf als lichtbaken voor de wereld.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels