Goedaardige TuinierUitleg over orakelkaart `Goedaardige Tuinier`


De Goedaardige Tuinier komt bij je op bezoek in je leven om je te herinneren dat je gedachten, gevoelens en overtuigingen de realiteit van je ervaringen bepalen. Ze is de belichaming van de energie die vanuit je verzonden wordt naar de wereld van creatie. Ze maakt er zeker van dat alles dat je op energiek niveau bent naar de fysieke wereld gereflecteerd wordt. Ben je je bewust van je gedachten? Wat is de kwaliteit van je gedachten? Geloof in ongelimiteerde mogelijkheden en je zult wonderen zien. De Goedaardige Tuinier waarborgt de integriteit van alles dat je naar de wereld uitzendt. Blijf positief en verwacht er wonderen voor terug. Jouw tuin is vol met schoonheid.

De betekenis van deze `The enchanted map` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Afnemende maan

Afnemende maan

De maan staat nu in Weegschaal en is 18 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van woensdag: De dood

Bij het trekken van de kaart de dood gaat het niet over het op handen zijnde sterven van jou. De dood is symbolisch en nodigt je uit om te zien wat er getransformeerd kan worden bij jou. Waarbij de oude gewoonte die je niet meer dient, sterft. De Dood gaat over transformatie van aspecten van jou, zodat het oude gaat en het nieuwe kan komen.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels