Tovenaar van BewustzijnUitleg over orakelkaart `Tovenaar van Bewustzijn`


Bewustzijn betekent oplettend zijn terwijl je neutraal bent over wat er om je heen gebeurt. Maar dit geldt ook voor de omgeving in je. Als je met jezelf worstelt, probeer dan je perspectief te verplaatsen naar die van een observeerder. Nieuwe, krachtige perspectieven neutralizeren ieder discomfort of spanning die je hebt. Nu beschik je over de mogelijkheid om de dingen helder te zien, onbezwaard door oordeel of verlangen. De wereld als een los kledingsstuk dragen vraagt van je dat je inziet dat niets dat je overkomt persoonlijk is. Mensen komen en gaan; ervaringen ontwikkelen zich van de ene naar de andere staat. Ze veranderen toch wel, hoe graag je soms ook zou willen dat alles hetzelfde zou blijven. De Tovenaar van Bewustzijn vraagt je om je behoefte om ervaringen te definiëren of te beperken op te geven. Het is allemaal oké! Laat het los, en zie hoe wonderen zich ontvouwen, zonder enige invloed van jouzelf!

De betekenis van deze `The enchanted map` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Nieuwe maan

Nieuwe maan

De maan staat nu in Vissen en is 29 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van dinsdag: Karma

Als je de Karma-kaart trekt kan het zijn dat je misschien worstelt met het begrip Karma. Ben je bang om fouten te maken uit angst voor straf ? Of denk je dat het niet uitmaakt wat je doet ? Karma bestaat uit verantwoordelijkheid en herinnering. Karma los je in door verantwoordelijkheid te nemen voor je karmische fouten door ze werkelijk bewust te worden.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels