Tovenaar van BewustzijnUitleg over orakelkaart `Tovenaar van Bewustzijn`


Bewustzijn betekent oplettend zijn terwijl je neutraal bent over wat er om je heen gebeurt. Maar dit geldt ook voor de omgeving in je. Als je met jezelf worstelt, probeer dan je perspectief te verplaatsen naar die van een observeerder. Nieuwe, krachtige perspectieven neutralizeren ieder discomfort of spanning die je hebt. Nu beschik je over de mogelijkheid om de dingen helder te zien, onbezwaard door oordeel of verlangen. De wereld als een los kledingsstuk dragen vraagt van je dat je inziet dat niets dat je overkomt persoonlijk is. Mensen komen en gaan; ervaringen ontwikkelen zich van de ene naar de andere staat. Ze veranderen toch wel, hoe graag je soms ook zou willen dat alles hetzelfde zou blijven. De Tovenaar van Bewustzijn vraagt je om je behoefte om ervaringen te definiëren of te beperken op te geven. Het is allemaal oké! Laat het los, en zie hoe wonderen zich ontvouwen, zonder enige invloed van jouzelf!

De betekenis van deze `The enchanted map` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Laatste kwartier

Laatste kwartier

De maan staat nu in Maagd en is 23 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van woensdag: Jaloezie

Als je vandaag 'Jaloezie' trekt, begin dan met begrip voor jezelf. Hier ligt de mogelijkheid om, als jij jaloezie kent, kennis te maken met de onderliggende gevoelens. Gevoelens van angst, angst om te veliezen. En dat een ander krijgt wat jij wil hebben. Angst om tekort te schieten misschien. Welke van de angsten ken jij ? Erken je angst en je jaloezie smelt weg !

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels