BottenverzamelaarUitleg over orakelkaart `Bottenverzamelaar`


Wanneer de Bottenverzamelaar getrokken wordt, dan vraagt ze je om nauwlettend naar je situatie te kijken om te zien of je volledig in het hier en nu leeft, of dat je reageert vanuit aangeleerd gedrag of verwachtingspatronen. Wanneer we gewond zijn, vooral wanneer we jong zijn, dan is het alsof iets essentieels van ons gestolen wordt. We passen ons aan en accepteren een bepaalde versie van de waarheid wat resulteert in een bepaald gedrag voor in de toekomst wanneer we herinnerd worden aan een situatie die hierop lijkt. Wat we weten van onszelf wordt zo beïnvloed door een begrensde perceptie. Je voelt je onwaardig of zonder moed; je ziet jezelf misschien als een faler of iemand die ongeliefd is. Wat je vraag ook is, de Bottenverzamelaar herinnert je eraan dat de waarheid is dat je een krachtig wezen bent met onbegrensde mogelijkheden. Ze heeft veilig gehouden wat van je gestolen is tijdens de verwonding. Ze is hier nu om het voor je terug te eisen. Je beschikt over alles waarvan je denkt dat je het niet hebt. Gedraag je alsof je alles hebt dat je nodig hebt en je zult zien dat je het al die tijd hebt gehad. Alles is mogelijk. Door bewust te zijn hoeven de wonden van het verleden je niet te definiëren.

De betekenis van deze `The enchanted map` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Nieuwe maan

Nieuwe maan

De maan staat nu in Vissen en is 29 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van dinsdag: Karma

Als je de Karma-kaart trekt kan het zijn dat je misschien worstelt met het begrip Karma. Ben je bang om fouten te maken uit angst voor straf ? Of denk je dat het niet uitmaakt wat je doet ? Karma bestaat uit verantwoordelijkheid en herinnering. Karma los je in door verantwoordelijkheid te nemen voor je karmische fouten door ze werkelijk bewust te worden.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels