Droge WoestijnUitleg over orakelkaart `Droge Woestijn`


Het is tijd om veerkrachtig en flexibel te worden. Geeft het leven je mogelijkheden waarvan je het gevoel hebt dat ze niets opleveren? Is je bron van ideeën opgedroogd? Heb je het gevoel alsof je aan een eindeloze reis bezig bent door een droge, hete, levenloze woestijn? Deze kaart herinnert je eraan dat er moeilijke tijden zijn die bedoeld zijn om sterker en veerkrachtiger te worden. Er wordt van je gevraagd om na je vele inspanning je energie te besparen totdat je de oase tegenkomt waarnaar je opzoek bent. De dieren die in deze droge, zware omstandigheden leven hebben zich aangepast aan de omgeving. In een woestijn kan water, essentieel voor leven, diep onder de grond gevonden worden. Reik nu zelf diep in jezelf om jouw waarheid te vinden. Waar je ook vragen over hebt, het zal niet aan de oppervlakte, in de huidige situatie waarin je je bevindt, gevonden worden. Je zal dieper in jezelf moeten gaan om de antwoorden te vinden waarnaar je op zoek bent. Het lijkt misschien niet de meest productieve tijdsbesteding, maar het is een zeer belangrijke plek om te vinden wat echt goed voor je is.

De betekenis van deze `The enchanted map` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Wassende maan

Wassende maan

De maan staat nu in Leeuw en is 12 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van donderdag: Negativiteit

Als je 'Negativiteit' trekt worstel je misschien met je lagere zelf. Met dat wat je weg wenst en toch op onbewuste wijze zo'n invloed op je leven heeft. Of ken je delen van je negativiteit reeds en is het tijd voor verdieping van je inzicht. Negativiteit dient ontspannen en met mededogen tegemoet getreden te worden. Door het innerlijke oordeel worden haar gangen verborgen.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels