Een Keuze MakenUitleg over orakelkaart `Een Keuze Maken`


Je staat voor een dilemma en je moet een bewuste keuze maken. Wat die keuze ook is, je zal er verantwoordelijkheid voor moeten nemen. Maar je hoeft niet bang te zijn. Je hebt misschien momenteel niet alle antwoorden, want de weg voor je kun je niet weten totdat je een paar stapjes genomen hebt. Vertrouw op je intuïtie. Vraag om voortekenen en je zal naar het juiste pad geleid worden. Als je bewust kiest zal je de juiste keuze maken. Het leven staat altijd voor leren. Succes ligt in het bewust kiezen, begeleid door intuïtie en vertrouwen.

De betekenis van deze `The enchanted map` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Nieuwe maan

Nieuwe maan

De maan staat nu in Vissen en is 29 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van dinsdag: Karma

Als je de Karma-kaart trekt kan het zijn dat je misschien worstelt met het begrip Karma. Ben je bang om fouten te maken uit angst voor straf ? Of denk je dat het niet uitmaakt wat je doet ? Karma bestaat uit verantwoordelijkheid en herinnering. Karma los je in door verantwoordelijkheid te nemen voor je karmische fouten door ze werkelijk bewust te worden.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels