Magisch GebedUitleg over orakelkaart `Magisch Gebed`


Wanneer de 'Magisch Gebed' kaart opkomt, dan word je eraan herhinnerd dat je gebeden beantwoord zullen worden. Ze is er voor je om je te helen wanneer je heling nodig hebt. Bewust in verbinding staan met een hogere macht is mogelijk door meditatie, gebeden en ritueel. Spreek en luister naar de Goddelijke kracht. Spreek je wensen en verlangens uit. Je krijgt misschien niet wat je wilt, maar je krijgt absoluut wat je nodig hebt. Je lotsbestemming wacht. Zo lang je in bewust contact blijft met je hogere macht, wees er dan zeker van dat je op het goede pad bent.

De betekenis van deze `The enchanted map` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Asgrauwe maansikkel

Asgrauwe maansikkel

De maan staat nu in Weegschaal en is 25 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van vrijdag: De afgrond

Als je voor een belangrijk punt in je eigen ontwikkeling staat kan het zijn dat je de kaart De Afgrond trekt. De stap die je kunt maken voelt aan als een afgrond die zich onder je opent. Angst houd je tegen. Pak je moed en doe de stap, door de angst lijkt de afgrond onpeilbaar maar er zijn krachten die je zullen dragen. Vertrouw jezelf maar.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels