Verandering van trillingsfrequentieUitleg over orakelkaart `Verandering van trillingsfrequentie`


Je staat op het punt om een verandering in jouw trillingsfrequentie te ervaren en deze kaart helpt je om je op de toekomstige gebeurtenis voor te bereiden. Wanneer je er klaar voor bent en weet wat je kunt verwachten, kan dit je helpen om door de overgangsperiode heen te komen. Een verandering van trillingsfrequentie vindt plaats wanneer de geest klaar is voor het volgende deel van de reis. Maar dat betekent niet dat ons menselijk bewustzijn er al klaar voor is. De dingen die tijdens deze periode veranderen kunnen moeilijk te verdragen zijn, maar je overleeft ze en wordt er beter van. Wanneer deze verandering aanvangt, zullen we ons vaak neerslachtig voelen, of het gevoel hebben dat we ons moeten terugtrekken uit de wereld. Gewoonlijk vinden er precies voor deze verandering gebeurtenissen plaats die het noodzakelijk maken om je terug te trekken. En tijdens dit speciale stukje van de overgang heb je het gevoel dat het moeilijker is om contact met anderen te maken. Het voelt alsof je de weg en het doel bent kwijtgeraakt. Je vraagt je af wat je hebt gedaan en waar je naartoe hebt gewerkt tot dit punt in je leven. Je intuïtie krijgt ook een klap. Het lijkt alsof je het contact met Spirit helemaal hebt verloren. De leiding die je ooit hebt ontvangen is er niet meer. Eigenlijk staat alles even stil. Dat komt omdat de motor van je energie helemaal wordt gereviseerd en niet kan blijven lopen terwijl dit gebeurt. Maar denk erom, dat wanneer dit eenmaal is gedaan, je verbinding sterker zal zijn dan ooit. En hoogstwaarschijnlijk zal er ook een nieuw team van gidsen met je werken. Daarom kun je deze hogere energieën gebruiken in alles wat je doet. Je zult meer dan ooit beter gefocust zijn op je doel en volgens Spirit werken.

De betekenis van deze `Terugkeer van spirit orakel` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Eerste kwartier

Eerste kwartier

De maan staat nu in Kreeft en is 7 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van woensdag: Jaloezie

Als je vandaag 'Jaloezie' trekt, begin dan met begrip voor jezelf. Hier ligt de mogelijkheid om, als jij jaloezie kent, kennis te maken met de onderliggende gevoelens. Gevoelens van angst, angst om te veliezen. En dat een ander krijgt wat jij wil hebben. Angst om tekort te schieten misschien. Welke van de angsten ken jij ? Erken je angst en je jaloezie smelt weg !

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels