VerjongingUitleg over orakelkaart `Verjonging`


De kaart Verjonging is symbolisch voor de stilte na de storm - wanneer de wolken zijn verdwenen en de lucht weer helder en schoon is. Je staat op het punt om in rustiger vaarwater te komen. De verjonging van zowel je hart als van je innerlijke geest vindt nu plaats. Het leven kent zeker zijn hoogte- en dieptepunten. Je gaat een poosje een hoogtepunt beleven. Gedurende deze periode zul je in staat zijn een gevoel van gemak in je leven te ervaren. Je zou zelfs kunnen voelen dat voor een keer alles goed gaat in jouw wereld. De dagelijkse normale stress lijkt ineens niet zo stressvol. Ook al blijft het leven altijd zijn eisen stellen, het voelt gemakkelijker en je kunt er beter mee omgaan. Je voelt je sterk van binnen voor de tijd die komen gaat. Tijdens deze periode van ongedwongenheid, zul je ontdekken dat het gevoel dat je je goed voelt over je leven en over wie je bent, wordt hersteld. Het zal je gevoel van verbinding met de Bron versterken, en geeft je het gevoel dat je wordt ondersteund en geholpen. Op een of andere manier zal de weg die voor je ligt duidelijker zijn, en gemakkelijker te volgen. Dit zal ook goed zijn voor je fysieke gesteldheid. Je zult meer vrede hebben met je lichaam en je beter voelen. Je zou heel goed kunnen ontdekken dat je meer energie hebt om de dingen te doen, en dat je lichamelijk actief wilt zijn. De harmonie die je in je leven voelt zal zich ook weerspiegelen in wat je lichamelijk doet. Haal op elke manier je voordeel uit deze mooie ervaring. Wees dapper genoeg om 'op aarde te komen' en vrede te hebben met je uiterlijk. Het is tijd om de vruchten te plukken en de vreugde te ervaren van een ziel die de gedaante van een mens heeft aangenomen!

De betekenis van deze `Terugkeer van spirit orakel` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Eerste kwartier

Eerste kwartier

De maan staat nu in Kreeft en is 7 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van woensdag: Jaloezie

Als je vandaag 'Jaloezie' trekt, begin dan met begrip voor jezelf. Hier ligt de mogelijkheid om, als jij jaloezie kent, kennis te maken met de onderliggende gevoelens. Gevoelens van angst, angst om te veliezen. En dat een ander krijgt wat jij wil hebben. Angst om tekort te schieten misschien. Welke van de angsten ken jij ? Erken je angst en je jaloezie smelt weg !

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels