Verandering van meningUitleg over orakelkaart `Verandering van mening`


Deze kaart verschijnt wanneer je in een proces verkeert waarbij je op een hoger cognitief niveau komt. Dit is een direct effect van de veranderende trillingsfrequentie op de planeet. Degenen die klaar zijn voor deze nieuwe frequenties, zullen veranderingen gaan bemerken in hun fysieke en energetische ontwikkeling. Deze kaart betekent een verandering van de werking van je bewustzijn. Je cognitieve processen beginnen op een hogere frequentie te werken. Dit kan worden gezien als een verandering van de manier waarop je jezelf ziet, hoe je de wereld bekijkt, en het begrip van je aangeboren verbinding met de Bron. Misschien ontdek je dat je beslissingen neemt op basis van theoretische kennis van zaken. Je begint de onderliggende oorzaken te begrijpen van de acties en het gedrag van anderen. Je gaat je eigen waarheid ontdekken, en voelt je er sterker door. Informatie ga je sneller verwerken en beoordelen. Je gaat het grotere plaatje zien en begrijpen hoe jij hierin past. Dit is onderdeel van het proces voor een open kanaal naar en vanuit het goddelijke. Het onderscheid tussen gedachten en intuïtie begint te vervagen omdat ze één geheel beginnen te vormen. Het zou kunnen voelen alsof je in een mist van gedachten zit wanneer deze verandering zich helemaal heeft voltrokken. Het is normaal om vergeetachtigheid te ervaren, een beetje verward, voelen alsof de tijd snel of langzaam gaat, of dat je dingen doet waaraan je vroeger nooit had gedacht. Je kunt je licht geïrriteerd voelen en geen geduld met jezelf en anderen hebben. Maak je geen zorgen als je je gefrustreerd voelt wanneer je informatie tijdens deze periode niet snel kunnen verwerken. Wanneer deze verandering van energie compleet is, zul je mentaal helder en sterk zijn.

De betekenis van deze `Terugkeer van spirit orakel` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Eerste kwartier

Eerste kwartier

De maan staat nu in Kreeft en is 7 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van woensdag: Jaloezie

Als je vandaag 'Jaloezie' trekt, begin dan met begrip voor jezelf. Hier ligt de mogelijkheid om, als jij jaloezie kent, kennis te maken met de onderliggende gevoelens. Gevoelens van angst, angst om te veliezen. En dat een ander krijgt wat jij wil hebben. Angst om tekort te schieten misschien. Welke van de angsten ken jij ? Erken je angst en je jaloezie smelt weg !

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels