Onze persoonlijke en spirituele groei gaat met horten en stoten. Wanneer we een bepaald niveau van ervaring en begrip hebben bereikt, gaat het leven verder volgens het patroon dat we meester zijn geworden. De dingen krijgen een vast, betrouwbaar ritme. We komen te weten wat we moeten verwachten en hoe de dingen verlopen. En omdat wij mensen zijn geschapen voor gemak en gewoonte, blijven we gewoonlijk steken op het niveau waar de dingen bekend en betrouwbaar zijn.

Deze kaart trek je deze donderdag omdat voor jou een van die grootse veranderingen gaat beginnen, of omdat die al heeft plaatsgevonden. Het is een noodzakelijk onderdeel van je groei en hogere kennis. Je begeeft je naar een nieuw niveau van bewustheid en bewustzijn. Om dit te laten gebeuren, moeten een aantal van de oude manieren van leven en van zijn, opzij worden gezet om ruimte te maken voor de nieuwe.

Je kunt ontdekken dat je van werk of werkkring verandert. Je kunt vervreemd raken van oude vrienden en relaties omdat er nieuwe mensen in je leven komen. Misschien ga je verhuizen of verandert plotseling je financiële situatie. Op energetisch niveau, word je je bewust van de oude wonden die je met je meedraagt. Hoogst waarschijnlijk voel je je verre van gemakkelijk, misschien ervaar je zelfs een depressie voor wat betreft de situatie.

Deze verandering is van levensbelang en noodzakelijk. Blijf zo kalm als je kunt terwijl de grond onder je voeten trilt. Je zult ontdekken dat je je heel plezierig voelt met dit nieuwe bewustzijn en deze manier van zijn als deze verandering is voltooid. Intussen, probeer open te staan terwijl deze veranderingen gebeuren. Het kan niet gemakkelijk voelen, maar je komt er als een meer ontwikkelt en stabieler persoon uit.


DIEPER OP DEZE KAARTLEGGING INGAAN ? RAADPLEEG EEN VAN ONZE CONSULENTEN !

Spiritueel consulent Medium Leander MEDIUM LEANDER

Allround medium Toekomst voorspeller intuïtief medium 8 jaar werk ervaring in het vak . Accurate en duidelijke antwoorden op al jouw vragen.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1841 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Niama NIAMA

Ervaren kaartlegster complexe liefdes situaties

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1595 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Jennifer JENNIFER

Medium | Paragnost : Vaardig in het lezen van mensen, situaties en mogelijkheden. Gespecialiseerd in: Relatiebegeleiding/problemen en zielsliefde.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1593 (€ 0.90 p/m)
Al onze consulenten »

WAT VOND JIJ VAN 'VERANDEREN' ? DEEL HIER JOUW ERVARING !