VeranderenUitleg over orakelkaart `Veranderen`


Onze persoonlijke en spirituele groei gaat met horten en stoten. Wanneer we een bepaald niveau van ervaring en begrip hebben bereikt, gaat het leven verder volgens het patroon dat we meester zijn geworden. De dingen krijgen een vast, betrouwbaar ritme. We komen te weten wat we moeten verwachten en hoe de dingen verlopen. En omdat wij mensen zijn geschapen voor gemak en gewoonte, blijven we gewoonlijk steken op het niveau waar de dingen bekend en betrouwbaar zijn. Deze kaart trek je vandaag omdat voor jou een van die grootse veranderingen gaat beginnen, of omdat die al heeft plaatsgevonden. Het is een noodzakelijk onderdeel van je groei en hogere kennis. Je begeeft je naar een nieuw niveau van bewustheid en bewustzijn. Om dit te laten gebeuren, moeten een aantal van de oude manieren van leven en van zijn, opzij worden gezet om ruimte te maken voor de nieuwe. Je kunt ontdekken dat je van werk of werkkring verandert. Je kunt vervreemd raken van oude vrienden en relaties omdat er nieuwe mensen in je leven komen. Misschien ga je verhuizen of verandert plotseling je financiële situatie. Op energetisch niveau, word je je bewust van de oude wonden die je met je meedraagt. Hoogst waarschijnlijk voel je je verre van gemakkelijk, misschien ervaar je zelfs een depressie voor wat betreft de situatie. Deze verandering is van levensbelang en noodzakelijk. Blijf zo kalm als je kunt terwijl de grond onder je voeten trilt. Je zult ontdekken dat je je heel plezierig voelt met dit nieuwe bewustzijn en deze manier van zijn als deze verandering is voltooid. Intussen, probeer open te staan terwijl deze veranderingen gebeuren. Het kan niet gemakkelijk voelen, maar je komt er als een meer ontwikkelt en stabieler persoon uit.

De betekenis van deze `Terugkeer van spirit orakel` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Eerste kwartier

Eerste kwartier

De maan staat nu in Kreeft en is 7 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van woensdag: Jaloezie

Als je vandaag 'Jaloezie' trekt, begin dan met begrip voor jezelf. Hier ligt de mogelijkheid om, als jij jaloezie kent, kennis te maken met de onderliggende gevoelens. Gevoelens van angst, angst om te veliezen. En dat een ander krijgt wat jij wil hebben. Angst om tekort te schieten misschien. Welke van de angsten ken jij ? Erken je angst en je jaloezie smelt weg !

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels